De haarkleurtrend voor de zomer van 2019? Koffiekleur!

Koffiekleuren Jolange Opleidingen

Dit seizoen moet je bij een kopje koffie niet denken aan een heerlijke versnapering, maar een prachtige haarkleur. Koffiekleuren zijn de trend van deze zomer en niet meer weg te denken uit de kapsalons!


Ooit gedacht dat jouw dagelijkse drankje in je haar zou belanden? Niet letterlijk natuurlijk, maar koffiekleur is dit seizoen in verschillende kleurpatronen terug te vinden in schitterende kapsels. Bij koffiekleuren moet je denken aan diepe, donkere bruintinten met diverse kleurnuances. De sleutel tot de perfecte koffiekleur is de combinatie van warme bruintinten, koele blondtinten en een natuurlijke askleur. De kleuringen hebben een koele ondertoon, maar doen meteen denken aan een warme latte.

Je kunt nooit meer normaal naar een espresso kijken, zonder daar een mooie haarkleur in te zien. Voeg met een as-tint een wolkje melk toe en je krijgt een haarkleur met extreem veel dimensie die doet denken aan een heerlijke ijskoffie. Deze kleurtrend is dus ideaal voor brunettes die hun kapsel een upgrade willen geven.

Bij de opleiding Hair Colour Artist leren onze docenten je alles over de nieuwste haarkleurtechnieken. Hierbij komt de koffietrend zeker aan bod. Binnen de kortste keren verander je ieder kapsel in een verrukkelijke koffie experience! 

Deel dit bericht: