De beauty trends voor 2021

Beauty Trends 2021

In 2021 zullen er een aantal trends doorgezet worden en neon blauw wordt donkerblauw of aubergine. Van bushy brows, blauwe oogschaduw of vooral een naturel uitstraling met een voorjaarsglow. Ook zal er meer aandacht zijn voor .


Health Signaling

In 2021 wordt het nog belangrijker om jouw prachtige huid te laten zien. De trend die in 2020 al aanwezig was, zal nog groter worden. Natural skin is the way to go. Deze look kan je afmaken met een voorjaarsglow waardoor het geheel nog eens extra benadrukt word. Een andere trend op de catwalks voor de herfst en winter 2020/21 was het zogenoemde “reverse shading.” Hiermee wordt er diepte in het gezicht gemaakt door highlights te gebruiken, in plaats van shading. Je bepaald dus waar je gezicht oplicht in plaats van het gebruiken van schaduw.

“Schoon en gehydrateerd, minimale base met een naturel finish.”

Aubergine en goud

Net als jou, kunnen wij niet wachten om weer iets nieuws te kopen! Maar veel nieuws zal er voor 2021 niet aangeschaft hoeven worden. Sta je toch nog steeds te springen? Dan kan je investeren in een auberginekleurige lippenstift en misschien zelfs een gouden of rode oogschaduw. Hou je niet van aubergine? Dan is een roodtint met blauwe ondertoon ook prima! Wat we ook bij een aantal modehuizen zagen was een lipgloss. Verwacht dus weer een glans op perfect opgemaakte of natuurlijke lippen!

Maské

Maskné is acne door het dragen van mondmaskers. Dit is een nieuw probleem waar meer aandacht voor zal komen. Op Youtube en TikTok zijn er veel jongeren die laten zien hier problemen mee hebben. Er zijn al meerdere face sprays te koop met zinc oxide die jou huid zo veel mogelijk verzorgen. Een aantal grote merken zullen in 2021 op de markt komen met nieuwe producten om dit probleem te verhelpen. Daarnaast zullen zij ook op de markt komen met bijvoorbeeld hand ontsmetting die de handen niet uit droogt en lekker ruikt. Glamour en hygiëne!

Fluwelen nagels

Naast een manicure met candykleuren en bruintinten zijn fluwelen nagels een trend die steeds vaker opduikt voor de winter van 2020/21. Dit komt omdat deze manicure makkelijk zelf thuis uit te voeren is. Het is de perfecte bezigheid voor als je op de bank zit en wat om handen wil hebben. De enige producten die je nodigt hebt zijn een nagellak, een potje viltpoeder in dezelfde kleur, een kwastje een platte pincet.

 

 

Vraag jij je af hoe jij je nagels op deze manier kan doen? Kijk dan deze tutorial van Demelza’s World:

Deel dit bericht: