Nagelstyling najaar 2023: De laatste trends onthuld!

Life is too short to have boring nails. Naast de basisverzorging maakt een leuk kleurtje, motiefje of vorm van jouw nagels een echte showstopper! In de loop der jaren hebben er enorm veel ontwikkelingen plaats gevonden op het gebied van nagelstyling. Benieuwd naar de laatste trends voor het najaar 2023 in nagelstyling? Keep on reading!


 
Glazed donut nails

De glazed donut nails zijn momenteel misschien wel één van de meest aangevraagde manicures bij de nagelsalon. Zoals de naam al zegt is deze trend geïnspireerd op de zoete en glanzende uitstraling van glazuur op donuts. Yummie! Glazed donut nails kunnen variëren in kleuren en ontwerpen, zodat je helemaal los kunt gaan in je creativiteit!

glazed donut nails

 

Babyboom nails  

Deze nageltrend is een variatie op de klassieke French manicure. De nagels worden hierbij meestal uitgevoerd in natuurlijke en zachte tinten, zoals zachtroze en wit, om een frisse en verfijnde look te creëren. Babyboom Nagels zijn veelzijdig en passen goed bij verschillende nagellengtes en vormen. Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een verfijnde en toch ingetogen nagelstijl.

babyboom nails

 
Fine line art

Deze prachtige trend is een echte must voor alle nail-lovers! Bij Fine line art worden er zeer fijne lijnen gezet op de nagel om gedetailleerde en kunstzinnige ontwerpen te creëren. Fine line art nails kunnen allerlei ontwerpen bevatten, zoals bloemen, geometrische vormen, dieren, portretten, abstracte kunst en so much more. Een echt kunstwerk op je nagels. So nice!

Fine line art nails

 
Jelly Nails

Jelly Nails zijn transparante nagels met een ‘gloss’ finish, zoals bij een lipgloss. De gel of acryl geeft de nagels een doorzichtige en glanzende uitstraling, vergelijkbaar met gelei of gelatine, vandaar de naam ‘jelly nails’. Vaak worden er ook nog decoratieve elementen in de doorzichtige gel geplaatst, zoals bloemen, glitters, kleine stukjes folie of andere kleurrijke materialen. Deze worden in de gel geplaatst voordat deze uithardt, waardoor ze op een driedimensionale manier in de nagels worden opgenomen. Een supermooie manier om creatief te zijn en jouw look helemaal eigen te maken!

jelly nails

 

Marmer nail art

Met Marmer Nails kun je eindeloos experimenteren met verschillende kleurencombinaties en marmerpatronen om unieke en stijlvolle nagels te maken. Het vergt wat oefening om de techniek onder de knie te krijgen, maar met geduld en precisie kun je prachtige marmeren nagels maken. Elke nagel is uniek waardoor je een stunning eindresultaat krijgt!

Marmer nail art

 

Nagelstyling bij Jolange Opleidingen

Geïnspireerd door deze trends en wil je zelf ook dit soort prachtige nagels creëren? Wacht dan niet langer! Bij Jolange Opleidingen bieden we de beste nagelstyling opleidingen, zodat jij deze trends binnenkort ook kunt nailen! Jolange Opleidingen is dé plek waar je de mooiste Marmer nail art leert te ontwerpen en maken. Of wat dacht je van de opleiding Babyboom Nagels; een echte must als nagelstylist! Waar wacht je nog op? Let’s NAIL this together!  

Deel dit bericht: