Binnen 4 stappen modelvoeten

Onze voeten hebben elke dag een hoop te verduren. Toch kijken we niet zo vaak om naar onze voeten en geven wij ze niet de beste verzorging. Zonde! Wil jij beter voor je voeten zorgen en échte modelvoeten krijgen? Lees snel verder en volg onze vier belangrijkste stappen…


1. Maak een afspraak bij de pedicure

De eerste stap voor modelvoeten is een afspraak maken bij de pedicure. Schimmelnagels, ingegroeide teennagels, eelt… Niks is te gek voor een pedicure om te behandelen! De pedicure is gespecialiseerd in alle aspecten van voetverzorging. Zij kunnen jou dan ook het beste advies geven om jouw modelvoeten zo lang mogelijk in shape te houden. Is het pedicure-vak echt iets voor jou? Volg dan de opleiding Pedicure Versneld Niveau 3. Hier leer je alle voet- en nagelaandoeningen herkennen en behandel je deze. 

2. Scrub je voeten

Een heerlijke scrub kan natuurlijk niet ontbreken. Het scrubben van de voeten zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Hiervoor is het belangrijk dat je niet te hard en te lang doorgaat met het scrubben. Anders kan de huid beschadigen en flink geïrriteerd raken. Scrub daarom maximaal twee keer per week. Zo voelen jouw voeten elke dag zijdezacht aan!

3. Neem een voetmassage

Niks is zo fijn als een ontspannende massage. Maar wist je dat een voetmassage ook een helend effect kan hebben op jouw gezondheid? Met de Voetreflexzonemassage worden er belangrijke drukpunten gemasseerd in de voeten. Deze punten staan in relatie met andere delen van het lichaam waar je wellicht klachten hebt. Klachten zoals: migraine, slapeloosheid, vermoeidheid en zelfs een burn-out kunnen hiermee verholpen worden. Zo kan je niet alleen genieten van mooie voeten, maar ook van een gezond lichaam!

4. Lak je teennagels

Lak je teennagels als finishing touch in een kleur naar keuze. Breng hiervoor eerst een base coat aan en eindig met een top coat. Zo blijft je nagellak extra lang en mooi zitten.

Wil je meer leren over voeten en hoe je de voeten het beste kunt verzorgen? Volg dan de opleiding Cosmetische Voet bij Jolange Opleidingen. Hier behandel je de voeten met een heerlijk masker, geef je een complete Shiatsu massage aan de voeten én eindig je met een prachtige kleur op de teennagels. Schrijf je in!

Deel dit bericht: