Bindweefsel & Cupping Massage: dé sportschool voor jouw huid!

cupping blog

Net zoals het lichaam moet de huid in beweging blijven voor een topconditie. Zonder een goede huidconditie krijg je vaak snel last van rimpels en littekens. Om dit te voorkomen is de Bindweefsel & Cupping Massage de perfecte anti-aging behandeling. Wil jij alles leren over deze diepere en effectieve massages? Lees dan snel verder!


Wat is bindweefsel?

Allereerst is het handig om te weten welke functies bindweefsel heeft voor een gezonde huid. Iedere huid bestaat uit verschillende lagen. Bindweefsel bevindt zich direct onder de huid en boven de spieren. Door deze tussenlaag worden organen, spieren en zenuwen optimaal beschermd. Daarnaast speelt het bindweefsel ook een grote rol bij de uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen.

Anti-aging & huidverstrakking

Een bindweefsel massage stimuleert de doorbloeding. De huid wordt hierdoor aangezet tot celvernieuwing en aanmaak van collageen en elastine. Verzorgingsproducten kunnen beter opgenomen worden door de juiste bindweefsel grepen. Dit zorgt natuurlijk voor een betere werking van de producten, waardoor de huid er gezonder en jonger uit ziet. Na één behandeling ziet de huid er al stralender uit door de collageen boost.

Tijdens een cupping massage wordt de huid vacuüm gezogen door het plaatsen van siliconen cups. Dit zorgt voor een betere doorbloeding. Daarnaast zorgt de cupping massage ook voor vermindering van lijntjes en rimpels, verzacht het littekenweefsel en verstevigt de huid.

Jolange Opleidingen combineert de bindweefsel massage met de cupping massage voor het allerbeste resultaat. Cupping helpt namelijk bij het los krijgen van onderhuidse verklevingen. Deze kunnen door een bindweefsel massage weer heerlijk weggemasseerd worden. De massages bij elkaar is de perfecte combinatie en doet echte wonderen voor de huid!

Deel dit bericht: