Open Dag – 16 februari Jolange Opleidingen

Opendag Jolange Opleidingen

We welcome you to the world of beauty! Op 16 februari gooien we onze deuren wijd open tijdens onze Open Dag. Dit is dé uitgelezen kans voor jou om zelf te ervaren hoe studeren bij Jolange Opleidingen eruit komt te zien! Wij beloven je een avond vol inzicht, inspiratie en bovenal gezelligheid! Dus waar wacht je nog op?


 
Maak kennis met onze ervaren docenten

Kom tijdens de Open Dag alles te weten over jouw toekomstige opleiding door in gesprek te gaan met onze inspirerende docenten en medewerkers. Zij staan klaar om al je vragen over de beautyschool en jouw gewenste opleiding te beantwoorden!

 

Proef de sfeer

Omdat alle lessen bij Jolange Opleidingen heel praktijkgericht zijn zul je zien dat de klaslokalen hier ook op ingericht zijn. Maak een rondleiding door onze moderne klaslokalen die allen goed uitgerust zijn met beautyapparatuur en andere benodigdheden. Zo krijg je een goede indruk van de levendige leeromgevingen die de creativiteit vergroten.

 

When and where?

De Jolange Opleidingen Open Dag is op vrijdag 16 februari, van 19:00 tot 21:00 uur. Je kunt ons vinden op adres: Piet Cottaarstraat 42, 3043 JR Rotterdam. Je kan bij ons gratis voor de deur parkeren, maar ook met het openbaar vervoer kun je hier gemakkelijk komen. Neem daarvoor bus 32 & bus 40: halte Ruggeweg of bus 33: halte West-Sidelinge.

 

Speciale actie

Om deze avond helemaal bijzonder te maken hebben we voor iedere bezoeken een speciale actie! Wat dat is houden we nu nog even geheim en maken we op de Open Dag zelf bekend. Komen dus!

Kom en maak deel uit van de Jolange-ervaring! We kunnen niet wachten om jou, je familie en vrienden te verwelkomen op de Open Dag van Jolange Opleidingen.

Schrijf je snel in via dit formulier en verzeker jezelf van een plekje op de meest sprankelende avond van het jaar. Tot dan!

Deel dit bericht: