Intiem piercen – Seksuele stimulatie of mooie versiering?

Intiem piercer blog

Als piercer weet jij dat piercen een vak apart is. Wanneer het gaat om intieme piercings moet je helemaal weten wat je doet, want je bent tenslotte bezig met iemand z’n private parts. Intieme piercings variëren van subtiel en discreet tot opvallend en uitdagend, en ze worden steeds populairder. Als piercer is het dus echt een must dat je ook deze intimate piercings kunt aanbieden. Jolange Opleidingen biedt dé opleiding tot Intiem Piercer, die jou in alle veiligheid en privacy leert piercen in de intieme delen!


 
Private parts

Piercings zetten in de intieme delen is iets dat heel waardevol en privé kan zijn; dat maakt de rol van de piercer ook zo bijzonder. Het gaat namelijk niet alleen om een gaatje prikken, er komt nog zoveel meer bij kijken. Het is natuurlijk echt not done om hier fouten te maken en het is heel belangrijk dat mensen zich prettig en vooral veilig voelen tijdens het piercen van de genitaliën. Daarom is het van belang dat je de juiste opleiding volgt met gecertificeerde piercingdocenten. Jolange Opleidingen is één van de weinige opleiders die een opleiding tot intiem piercer aanbiedt. Hier leren we je alles over het intieme piercen: van de intake tot de nazorg. Jij wordt een echte expert in alle intimate piercings en je kunt klanten daarom als de beste piercen. Ze zullen zich veilig en vertrouwd bij je voelen en dat is megabelangrijk bij het intieme piercen!

 
Tintelende Sensaties

Ben je nieuwsgierig naar de opwindende wereld van intiem piercen? Deze stijlvolle lichaamsversiering trekt altijd veel aandacht, maar wat is het eigenlijk: een bron van seksuele prikkeling of een modebewuste keuze? Voor velen is intiem piercen een interessante combinatie van beide. Het kan zeker zorgen voor extra sensatie, omdat bepaalde piercings de gevoeligheid verhogen. Denk hierbij aan de Clitorispiercing, Labiapiercing, Prins Albert-piercing of de Christina-piercing. Maar, bovenal is het een vorm van zelfexpressie en kunst. Of je nu kiest voor een subtiele genitale piercing of een gedurfdere optie, het is een manier om je eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Dus, of je nu op zoek bent naar meer opwinding in je intieme leven of gewoon een mooie versiering wilt toevoegen, intiem piercen biedt een unieke en persoonlijke manier om jezelf uit te drukken. Als intiem piercer weet jij hoe je te werk moet gaan en Jolange Opleidingen geeft je de beste tips & tricks om van iedere intieme piercing een succes te maken!

 
The next step voor piercers

Deze opleiding is speciaal voor de piercers die the next step willen nemen, meer geld willen verdienen en op een veilige manier intieme piercings willen zetten. Of het nou gaat om een piercing in de tepel, schaamlip of een genitale piercing: tijdens de opleiding Intiem Piercen leer je de nieuwste technieken voor piercings in de private parts. Je kennis wordt getest in de laatste les door het zetten van een aantal intieme piercings. Slaag je niet? No worries: bij Jolange Opleidingen ontvang je dan een extra gratis les om je toch dat laatste zetje te geven voor een succesvol einde!

Meer weten? Check onze opleiding Intiem Piercer en schrijf je snel in voor deze interessante opleiding. Step up your piercing experience!

Deel dit bericht: