December Deals: tot wel 25% korting op opleidingen

December Deals 2023

December is niet zomaar een maand; het is een seizoen van feest, vreugde en natuurlijk ongelooflijke aanbiedingen! Ook Jolange Opleidingen heeft mooie deals voor jou: onze December Deals. Tot maar liefst 25% korting op heel veel opleidingen, dus pak je kans en schrijf je in! Een cadeau aan jezelf voor nu en in de toekomst!


 
Treat yourself

Wil jij een opleiding volgen met hoge korting? Kies dan voor een December Deal bij Jolange Opleidingen. Deze deals staan NU online en bieden je een fikse korting tot wel 25%! Dus let goed op of jouw opleiding ertussen staat en pak je kans. Neem de stap naar een succesvollere en zelfverzekerdere jij, door deel te nemen aan een van onze inspirerende opleidingen. Dit is jouw kans om jezelf te verwennen én je carrière een boost te geven!

 

Don’t miss out  

Mis deze kans niet om te profiteren van onze feestelijke kortingsactie op opleidingen. Maak van deze eindejaarsperiode dé gelegenheid om in jezelf te investeren en het nieuwe jaar te starten met nieuwe skills. Blader door ons uitgebreide aanbod aan opleidingen en ontdek de perfecte opleiding die aansluit bij jouw doelen. Of je nu jouw carrière wil boosten, een nieuwe vaardigheid wil leren of gewoon nieuwsgierig bent naar een bepaald onderwerp: wij hebben de juiste opleiding voor jou. Deze aanbieding is slechts tijdelijk, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

 
Why Jolange?

Jolange Opleidingen vindt persoonlijke aandacht heel belangrijk. Onze gediplomeerde en enthousiaste docenten spelen graag in op wat jij nodig hebt en geven les in kleine klassen, zodat jij ook echt alle aandacht krijgt die je verdient! Direct na je inschrijving kun je alle theorie thuis downloaden, zodat je de kennis al meeneemt naar de praktijklessen. En in deze lessen ga je vooral de praktijk beoefenen, want Jolange Opleidingen gelooft in ‘leren door te doen’.
Slaag je niet direct? No worries: bij ons ontvang je een extra GRATIS les om je toch dat laatste zetje te geven voor een succesvol einde. We got you!

Het team van Jolange Opleidingen kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen. Fijne feestdagen en een inspirerend nieuw jaar gewenst!  

Deel dit bericht: