Achteraf betalen: een opleiding volgen was nog nooit zo easy!

blog klarna

Je hebt dé opleiding gevonden bij Jolange Opleidingen en je kunt niet wachten om jouw skills te upgraden! Maar oeps, die betaling kan nog wel eens een dingetje zijn. Misschien heb je nog even nodig om te sparen of wil je werkgever pas betalen als je de opleiding succesvol hebt afgerond. No problem! Jolange Opleidingen is the one and only beauty opleider die nu ook betalingen met Klarna aanbiedt! Zodat je jouw betaling in delen kunt opsplitsen of pas betaalt na afronding van de opleiding.


 
Hoe werkt Klarna bij Jolange Opleidingen?

Het gebruik van Klarna bij Jolange Opleidingen is super simpel. Hier is hoe het werkt:

1. Blader door ons uitgebreide aanbod van opleidingen en kies degene die het beste bij je past.
2. Voeg de opleiding(en) toe aan je winkelwagen.
3. Kies Klarna als je betaalmethode bij het afrekenen.
4. Je wordt doorverwezen naar Klarna’s veilige betalingsportal, waar je kunt kiezen tussen betalen in termijnen, achteraf of in één keer.
5. Voltooi je betaling en geniet van je nieuwe educatieve reis bij Jolange Opleidingen.

 

Voordelen van Klarna

• Ten eerste is het superfijn dat je pas hoeft te betalen wanneer jij dat wil! Is dat wanneer je de opleiding hebt afgerond? No problem! Jij bepaalt!
• Ook kun je de betaling in delen opsplitsen, zodat je niet de hele som in één keer hoeft te betalen. Dat scheelt een hoop als je nog even moet sparen.
• Dankzij deze betaalmethode boek jij razendsnel een opleiding en kun je direct starten met het leren van nieuwe skills!
• De betaling – vooraf, achteraf of in delen – doe je super fast and easy met de gemakkelijke Klarna app.
• Klarna is een hele veilige manier om betalingen te doen. Om extra veiligheid voor jou als koper te waarborgen werkt Klarna met een kopersbescherming. Je hoeft dus zeker niet te stressen: you’re money is safe!

 
The one and only

Jolange Opleidingen is de enige beauty opleider die werkt met Klarna betalingen; nog een extra reden om juist hier jouw opleiding te volgen! Vanaf nu is het dus voor iedereen mogelijk om een top opleiding bij Jolange Opleidingen te volgen, wat je situatie ook is! Benieuwd naar ons aanbod? Kijk bij ons overzicht van kappersopleidingen, schoonheidsopleidingen, pedicure opleidingen en vele andere opleidingen. See you soon?

Deel dit bericht: