7. Modellen

Ik heb geen model. Wat moet ik nu doen?

Wanneer je op een lesdag geen model hebt kunnen vinden, dan kan je helaas niet deelnemen aan de lesdag (zie ook onze Algemene Voorwaarden). Je bent als cursist te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het regelen van een model.

Het is wel mogelijk om tijdens de praktijkles mee te kijken, maar er kan door Jolange Opleidingen geen certificaat worden uitgereikt. Maak dus ook gebruik van onze modellenlijst als je zelf geen model kunt vinden. Deze modellenlijst kun je vinden in jouw persoonlijke cursistenportaal. Verder kun je ook via de Facebookpagina (berichten) van Jolange Opleidingen een oproep plaatsen voor een model.

Tip: schrijf een leuke tekst (wie ben je, welke opleiding volg je, waarvoor heb je een model nodig – welke behandeling, datum en welk tijdstip). Het toevoegen van een foto of plaatje maakt jouw oproep vaak net iets aantrekkelijker om op te reageren.

Deel dit bericht:

Meer hulp nodig?

Stuur ons een e-mail via ons contactformulier. Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord van ons terug. Wij zijn ook op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 010 - 47 37 084