Tatoeëerder gezocht

Ben jij een ervaren, creatieve en zelfstandige tattoo-artist die op zoek is naar een uitdagende baan bij een professioneel opleidingsinstituut? En wil jij jouw kennis delen met onze cursisten? Dan is Jolange Opleidingen op zoek naar jou!

Jolange Opleidingen is hét opleidingsinstituut van Nederland op het gebied van kapper, pedicure, PMU, piercen, tatoeëren en schoonheid. Dagelijks zijn wij bezig met het overtreffen van de verwachtingen van onze cursisten en modellen. 

 

Functie omschrijving

Met deze veelzijdige en uitdagende baan is geen enkele lesdag saai. Je geeft en verzorgt de lessen aan toekomstige en leergierige tattoo artiesten. Daarnaast help je met het controleren van de lesroosters en het up-to-date houden van lesmateriaal. Je hebt een goede blik op de kwaliteit van de lessen en helpt mee met het aandragen van verbetering. Je bent leergierig, enthousiast en je bent gepassioneerd over je vak. Dit zie je terug in jouw manier van lesgeven. 

 

Jouw kwaliteiten

· Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als tattoo-artist;

· Je bent creatief en sterk in het ontwerpen van tattoos;

· Je hebt kennis van verschillende soorten tattoo-machines;

· Je spreekt uitstekend Nederlands;

· Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

 

Wij bieden:

· Een gezellig en enthousiast team om mee samen te werken;

· Een uitgebreide docenten training;

· De mogelijkheid om als ZZP’er bij ons aan de slag te gaan.

De cursus wordt tweewekelijks gegeven zowel overdag als in de avond. Dit wordt altijd in overleg met jou als docent ingepland.

Wij nodigen jou van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw CV inclusief motivatiebrief naar: administratie@jolange-opleidingen.nl.
Na ontvangst van jouw mail proberen iedereen persoonlijk te beantwoorden. Heb je na een maand nog geen reactie gehad? Dan ben je helaas niet geselecteerd voor een kennismakingsgesprek.