Tatoeëerder gezocht

Ben jij een creatieve en zelfstandige tattoo-artist? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een professioneel opleidingsinstituut en wil jij jouw kennis delen met onze cursisten? Dan is Jolange Opleidingen op zoek naar jou!

Jolange Opleidingen is het opleidingsinstituut van Nederland op het gebied van: kapper, pedicure, PMU, piercen, tatoeëren en schoonheid. Met ons hechte team zijn wij, iedere dag bezig om, de verwachtingen van onze cursisten en modellen te overtreffen.

Functie omschrijving

Met deze veelzijdige en uitdagende baan is geen enkele lesdag saai. Je geeft en verzorgt de lessen aan toekomstige en leergierige tattoo artiesten. Daarnaast help je met het controleren van de lesroosters en het up-to-date houden van het lesmateriaal. Je hebt een goede blik op de kwaliteit van de lessen en helpt mee met het aandragen van verbetering.

Jouw kwaliteiten

· Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als tattoo artist.

· Je bent creatief en sterk in het ontwerpen van tattoos.

· Je hebt kennis van verschillende soorten tattoo-machines.

· Je spreekt uitstekend de Nederlandse taal.

· Je bent woonachtig in omgeving Rotterdam (+/- 30 km).

Wij bieden:

· Een gezellig en enthousiast team om mee samen te werken.

· Een uitgebreide docenten training.

· De mogelijkheid om als ZZP’er bij ons aan de slag te gaan.

De cursus wordt tweewekelijks gegeven zowel overdag als in de avond. Dit wordt altijd in overleg met jou als docent ingepland.

Solliciteren?

Wij nodigen jou van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw CV inclusief motivatiebrief naar: administratie@jolange-opleidingen.nl.
Na ontvangst van jouw mail, zullen wij proberen iedereen persoonlijk te beantwoorden. Heb je na een maand nog geen reactie gehad? Dan ben je helaas niet geselecteerd voor een kennismakingsgesprek.