Vacature – Open vacature

We hebben fantastisch nieuws! Ons team groeit sneller dan een groepje kinderen dat een snoepwinkel ontdekt. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe helden voor zowel Jolange Opleidingen als Groothandel Derma Codes. Ben jij een creatieve duizendpoot die ook nog eens handig is met de computer? Zoek niet verder, want we hebben jou nodig!

Wij geloven dat iedereen superkrachten bezit, en daarom kijken we niet naar wat je allemaal hebt gedaan, maar naar waar je het allerbeste in bent! Of je nu een meester bent in het organiseren van papierwerk, het beantwoorden van telefoontjes als een pro, of als een boekhoudkundig genie door het leven gaat – bij ons ben je welkom.

We zijn op zoek naar professionele teamleden met passie! Of je nu in dienst wilt treden als vaste collega of als een ZZP-wonder, we willen met je praten. We zijn zelfs zo flexibel dat je kunt doorgroeien in ons bedrijf en uiteindelijk de scepter kunt zwaaien als medehulp of manager. Ja, je leest het goed, manager!

Dus, als je klaar bent voor een avontuur, stuur ons je CV, een beetje over jezelf en wat je sterkste superkrachten zijn. Perfect Nederlands schrijven en praten, bekendheid met computerprogramma’s zoals Outlook en Excel, creativiteit, goede verzorging, het vermogen om goed met mensen om te gaan, en doorzettingsvermogen zijn zeker een plus!

Wie weet word jij onze volgende teamkampioen! Laat het sollicitatiespektakel beginnen!

Wij zijn een no-nonsense Rotterdam familiebedrijf met open communicatie, fijne werkomgeving en veel artistieke vrijheid om verbeteringen door te voeren. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Stuur je CV en motivatiebrief naar: marketing@jolange-opleidingen.nl.

Wij hopen jou snel te zien bij Jolange!