Zomer 2020: Volg een Summer Fast Track Opleiding bij Jolange!

In de zomer is genoeg te doen, zoals zonnen op het strand of wandelen in het bos. Maar heb je ooit gedacht aan studeren? Tijdens de summer school van Jolange Opleidingen leer je in een korte tijd alles van het vak én ontvang je super snel jouw diploma. Ben je benieuwd naar de Summer Fast Track Opleidingen? En wil je weten wat de voordelen van onze summer school zijn? Lees dan gauw verder…


Studeren in de zomer

Studeren in de zomer bij Jolange Opleidingen heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je in een korte tijd je diploma of certificaat kunt halen. Terwijl andere cursisten maandenlang lessen moeten volgen, heb jij je diploma op zak in de helft van de tijd! Je krijgt meerdere dagen achter elkaar les per week. Dit zorgt ervoor dat je de lesstof een stuk makkelijker kunt onthouden.

Zomerschool: Schoonheidsspecialist

Wilde je altijd al graag een schoonheidsspecialist worden, maar staat jouw drukke werkplanning altijd in de weg? Dan is onze Fast Track Schoonheidsspecialist Opleiding ideaal om deze zomer mee te beginnen. Voor onze summer school hebben wij twee opleidingen in de aanbieding om de beste schoonheidsspecialist te worden: Schoonheidsspecialist Versneld Niveau 3 en Schoonheidsspecialist Basis. Je wordt in een korte tijd (2 of 5 weken) klaargestoomd voor een fantastische carrière binnen de schoonheidsbranche. Zo leer je o.a. verschillende massagetechnieken, gelaatsmaskers, het verven van de wimpers en wenkbrauwen én reinigingstechnieken. Aarzel dus niet en schrijf je nu in voor 21 juli!

Zomerschool: PMU

Wil jij een specialist worden op het gebied van permanente make-up? Dan is deze zomer jouw kans om allround PMU-expert te worden. Met jouw skills zorg je ervoor dat klanten zich niet meer elke ochtend hoeven op te maken. Je leert in een korte tijd verschillende technieken om wenkbrauwen te vormen en pigmenteren zoals: hairstroke en microblading. Daarnaast leer je alle mogelijkheden van de PMU eyeliners, lipliners, lipshading en de full lips. Deze Summer Fast Track Opleiding heeft alles in huis om jou een succesvolle start van je carrière te bieden! Schrijf je in voor de PMU Allround Masterclass voor 27 juli en ontvang jouw certificaat in slechts 3 weken.

Wil je ook effectief en snel jouw diploma of certificaat halen bij Jolange Opleidingen? Ga naar de desbetreffende opleiding op onze website en schrijf je in voor onze summer school!

Deel dit bericht: