WIE ZIJN WIJ? 

Is beauty, hair of wellness jouw passie? Wil jij werken met de nieuwste trends op het gebied van schoonheid? Heb jij het in je? Of heb je de basis al onder de knie en wil je een nieuwe specialisatie leren?

Dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden meer dan 125 verschillende opleidingen op het gebied van beauty, hair en wellness en zijn hiermee de grootste binnen de Benelux. Dit zorgt ervoor dat wij een zeer brede kennis hebben op elk vlak binnen deze branche. Daarnaast werken wij nauw samen met Groothandel Derma Codes zodat zowel de kennis als de producten, die we inzetten bij de opleidingen, meelopen met de nieuwste trends.

 

Team Jolange

JOLANDA

Directrice                                                                                              

JOLANDA.JPGDrijfveer

Mijn drijfveer zijn mijn cursisten. Iedereen verdient een kans om een betaalbare opleiding te volgen. Ongeacht je niveau kun je bij ons bijna elke opleiding starten zonder vooropleiding. Ik vind het erg belangrijk om naar mijn cursisten te luisteren. Zij dagen mij uit, geven mij inspiratie om nieuwe opleidingen te ontwikkelen en om Jolange Opleidingen op een hoger niveau te tillen. 

Mijn functie

Ik ben de eigenaresse maar maak graag tijd vrij om voor de klas te staan. Ik ontwikkel diverse opleidingen, geef lessen en heb een adviserende rol voor alle afdelingen binnen Jolange Opleidingen.

Hair, beauty wellness tips & tricks

Zorg goed voor jezelf en verwen je zelf ook af en toe met de beste behandelingen zoals HIFU, Cavitatie en Termage.

 

                                                                                                                              

SUUS.JPGSUUS

PMU / Tattoo docent

Drijfveer

Mijn drijfveer is dat ik energie krijg van het overdragen van mijn kennis aan enthousiaste en gemotiveerde cursisten.

Mijn functie

Ik ben docent permanente make up, piercen en een aantal verschillende beauty opleidingen. Mijn uitdaging is dat  cursisten aan het eind van hun opleiding met veel zelfvertrouwen en opgedane kennis hun diploma of certificaat in ontvangst mogen nemen.

Hair, beauty, wellness tips & tricks

Voel je mooi zowel van binnen als van buiten. 

                                                                    

 

KIM

KIM.JPG

Hoofd Docent Schoonheidsspecialiste

Pedicure /Acne /Elekt.ontharen / Medische camouflage

Drijfveer

Ik vind het geweldig om mensen nieuwe dingen te leren en zelf een zaak zien opbouwen!

Mijn functie

Als Hoofd Docent zijnde ontmoet je heel veel verschillende mensen. Het is voor mij een uitdaging om onze cursisten hun diploma / certificaat te laten halen!

Hair, beauty, wellness tips & tricks

Ik gebruik regelmatig een fruitzuur peeling van ons Cosmetica merk Primia Cosmetics. Echt een aanrader!MELANIE

MELANIE.JPG

Hoofd Docent Kapper

Drijfveer

Het is geweldig om te zien hoe een cursist binnen komt en nog geen kam en schaar kan vasthouden, om ze de deur uit te zien gaan als een hairstylist.

Mijn functie

Juist door de afwisseling van het werken met de cursisten tot het schrijven van nieuwe opleidingen maakt mijn werk als docent kapper zo uitdagend.

Hair, beauty, wellness tips & tricks

Wrijf je haar niet droog maar dep het droog, gebruik conditioner om pluizig en statisch haar te voorkomen.

 

PRISCILLA

PRISCILLA.JPG

Docent Schoonheidsspecialiste

Drijfveer

Mijn drijfveer is doen wat ik leuk vind, daar ga ik dan ook helemaal voor en krijg ik een hoop energie voor terug! 

Mijn functie

Docente schoonheidsspecialiste, Geen dag is hetzelfde! En ik vind het super dat ik de cursisten elke keer weer wat nieuws kan leren omtrent alle schoonheid specialisaties .

Hair, beauty, wellness tips & tricks

Misschien heel cliché maar waar.. Voldoende slaap, 2L per dag drinken & het gelaat s ’morgens en  ’avonds reinigen is toch echt wel een must!
SIGRID

Sigrid.JPG

Docent Schoonheidsspecialiste

Drijfveer

Ik vind het leuk om mijn kennis over te dragen aan onze cursisten van verschillende leeftijden. Je bent nooit te oud om te leren! 

Mijn functie

Ik ben docent schoonheidsspecialist  en geef daarnaast verschillende beautyopleidingen. Elke dag is anders wat elke dag een nieuwe uitdaging maakt.

Hair,beauty, wellness tips & tricks

Reiniging van de huid is een van de belangrijkste stappen van huidverzorging ook als je geen make-up gebruikt. Kies voor een natuurlijk reinigingsproduct  en verzorg je huid daarnaast extra met een dag of nachtcrème. 

 

 

LEYLA

LEYLA.JPG

Docent Kapper

Drijfveer

Ik vind eigen ontwikkeling en creativiteit heel erg belangrijk. Dat probeer ik ook over te brengen aan mijn cursisten.

Mijn functie

Ik ben een allround kappersdocent en ik vind het telkens een nieuwe uitdaging om cursisten zelfverzekerd hun opdracht te laten uitvoeren en ze die dag tevreden en bijgeschoold naar huis  sturen.

Hair, beauty, wellness tips & tricks

Een beauty tip van mij is dat je niet altijd de laatste haartrends moet volgen. Kies een kapsel waar jij je goed bij voelt en wat bij jou past. 

 

 

 

RUKAIYA

 

Docent Medisch Pedicure

Drijfveer

Na 13 jaar werkzaam te zijn binnen de uiterlijke verzorging en de (medische) voetverzorging wil ik mijn enthousiasme over het vakgebied met liefde en passie overbrengen op de cursisten. Het gaat hierbij ook zeker om het overdragen van al mijn kennis en ervaring.

Mijn functie

Binnen Jolange verzorg ik de basis pedicure opleiding en dit zal verder worden uitgebreid naar de medisch pedicure opleiding.

Hair, beauty, wellness tips & tricks

Ondanks dat je voetjes het hele lichaam dragen, krijgen ze vaak niet de aandacht die ze verdienen. Geef ze daarom hun welverdiende TLC (Tender, Loving, Care) ook in de winter wanneer ze verstopt zitten in je schoenen!

Rukaiya

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.