Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen;

Jolange Opleidingen streeft er naar om alle opleidingen aan te bieden met:

  • Mogelijkheid om het gehele jaar in te stromen
  • Nieuwste lesmethodes, technieken en digitaal lesmateriaal
  • Zeer praktijkgericht met kleine groepen en vakbekwame docenten
  • Leren op jouw eigen tempo, niet wachten op jouw medecursisten
  • Niet oefenen op jouw medecursisten en daardoor veel meer lesuren
  • Geen model? Geen nood, wij beschikken over een modellenlijst
  • Niet geslaagd? Gratis herexamen
  • Erkend opleidingsinstituut en afsluiten met certificaat of diploma
  • 95% slagingspercentage

Erkende opleidingen
Bij Jolange opleidingen streven we naar de beste kwaliteit van onderwijs. Om dit te realiseren besteden we veel tijd en energie in onze opleidingen en in jou. Door de opleidingen in kleine groepen te geven, krijg jij de maximale aandacht. Al onze certificeringen/erkenningen zie je hieronder.

Jolange_Opleidingen_Erkenning_Nieuw.png

Na het behalen van een diploma en soms zelfs met het behalen van een certificaat bestaat de mogelijkheid om jezelf aan te sluiten bij verschillende instanties. Jolange Opleidingen is een schoollid van Anbos, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging, en schoonheidssalons/-specialisten kunnen zich hierbij aansluiten. Kappers kunnen zich aansluiten bij Anko (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie) en pedicures hebben de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de brancheorganisatie ProVoet.

Jolange_Opleidingen_Aansluitmogelijkheden_Nieuw.png

Docenten
Opleidingsinstituut Jolange vindt het belangrijk, dat er tussen de lessen (1x per week) ruimte is tot de volgende opleidingsdag, zodat je deze dagen kunt benutten om te oefenen wat je die vorige les hebt geleerd. Op die manier kunnen wij gelijk verder trainen en gaat er geen kostbare tijd verloren.

Naast onze registratie bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) wordt er lesgegeven door docenten, die al een aantal jaren aan ons opleidingsinstituut verbonden zijn. Deze docenten staan garant voor goede en gedegen praktijklessen. Doordat je niet in grote groepen les krijgt, heeft de docent alle aandacht voor je. Hierdoor kunnen we op hoog tempo de praktijk behandelen, waardoor jij meer kan leren in een kortere tijd.

Onze deskundige docenten zorgen ervoor, dat je als cursist er nooit alleen voor staat. Je hebt de mogelijkheid om je huistaken en eventuele vragen per post of via e-mail naar jouw persoonlijke docent te sturen, die de opgaven nakijkt, extra uitleg en/of tips geeft en beoordeeld. Van ons krijgt je ook huiswerk mee, zodat er een snelle en soepele doorstroom is naar een volgende lesdag. Wij geven slaggingsgarantie aan gemotiveerde en hardwerkende cursisten van een opleiding in hair, beauty en wellness.

Met strak, uitgebalanceerd en duidelijk lesmateriaal zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij slaagt! Wij zijn dan ook erg trots op het feit, dat het aantal geslaagden elk jaar ruimen boven 95% is.

Examen diploma of certificaat
Bij Jolange Opleidingen is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kan zonder extra kosten herkansen! Behalve examens via deTCI.

Aftrek studiekosten of andere scholingsuitgaven

Nederland:
Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Jolange Opleidingen is vrijgesteld van btw. Toch kan je (als particulier) de studiekosten opgeven als aftrekpost bij jouw belastingaangifte. De volgende kosten zijn aftrekbaar: cursusgeld, studiemateriaal (startpakket) en studieboeken (reader). Voldoe je aan de eisen van de belastingdienst, dan kom je in aanmerking voor het aftrekken van deze kosten. Hou wel rekening met een drempel van € 250 en een maximum van € 15.000 (aangiftejaar 2017). Voor meer informatie verwijzen wij jou graag naar de website van de Belastingdienst.

UWV vergoedt opleidingskosten werkzoekende: als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskosten te vergoeden.

Vlaanderen:
KMO portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskosten voor een zelfstandige of KMO. Voor meer informatie verwijzen wij jou graag naar hun website https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie is te vinden op hun website https://www.vdab.be/

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.