Jolange Opleidingen :: Opleidingsdata

Doorzoek alle vragen:

Alle vragen over opleidingsdata:

Is er de mogelijkheid om zelf een startdatum aan te geven?

Je kan twee voorkeursdatums opgeven op welke data jij zou willen starten met jouw opleiding. De afdeling planning probeert jou aan de hand hiervan in te plannen. In het online inschrijfformulier kan je ook aangeven op welke dagen je niet kan.

Is het mogelijk om een opleiding twee keer per week te volgen?

Helaas is het niet mogelijk om een opleiding twee keer per week te volgen. Je hebt minimaal een week nodig om thuis te oefenen om zo naar het volgende les onderdeel te kunnen gaan.

Kan de geplande startdatum gewijzigd worden indien deze mij niet schikt?

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een opleiding en een voorkeursdatum hebt aangegeven gaat de planning bekijken of dit nog beschikbaar is. Indien er geen plek is op de door jou aangegeven datum gaat de planning jou inplannen op een andere datum. Binnen 14 dagen krijg je bericht met jou startdatum. Kan je op de aangegeven datum niet komen moet jij binnen 24 uur een bericht sturen naar Jolange-opleidingen om door te geven dat de geplande datum jou niet schikt, wij zullen dan een nieuwe datum voor jou inplannen, hier krijg je opnieuw een bericht van.

Duurt een dagopleiding even lang als avondopleiding?

Ja, een avondopleiding en dagopleiding zijn even veel uren, de avond opleiding is natuurlijk twee keer zolang.

Is bij een langlopende opleiding de les elke week op dezelfde dag?

Ja, als Jolange-opleiding jou voor een opleiding ingepland heeft is dit altijd op dezelfde dag elke week.

Antwoord niet gevonden? Stuur ons jouw vraag!


 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.