Jolange Opleidingen :: Is het verplicht een startpakket aan te schaffen of stellen jullie tijdens de opleiding materialen beschikbaar?

Zoek naar een vraag:

Is het verplicht een startpakket aan te schaffen of stellen jullie tijdens de opleiding materialen beschikbaar?

Is het verplicht een startpakket aan te schaffen of stellen jullie tijdens de opleiding materialen beschikbaar?

Het is niet verplicht om een startpakket aan te schaffen, maar je hebt wel materialen nodig voor elke opleiding. Dit is noodzakelijk aangezien je tijdens de lessen, maar ook thuis moet kunnen oefenen. Wanneer je zelf over de juiste materialen beschikt, dan kan je deze uiteraard gebruiken voor de opleiding die je gaat volgen. Kijk wel even op de website van de beauty groothandel Derma Codes waarmee Jolange Opleidingen samenwerkt om te controleren of je geen materialen of producten mist.

Voor diegene die nog geen materialen hebben, biedt de beauty groothandel Derma Codes heel voordelig lesmateriaal aan die in de startpakketten van Jolange Opleidingen zijn opgenomen. Je bent NIET verplicht om het startpakket volledig of gedeeltelijk via de beauty groothandel Derma Codes af te nemen. Wel zijn er voordelen, zoals voordelige prijzen, gratis producten bij aanschaf van het volledige pakket en het startpakket wordt klaargezet op jouw eerste lesdag.

Let op: beauty groothandel Derma Codes is op afspraak geopend. Voor overige bestellingen geldt: voor 15:00 uur besteld via de webshop is de volgende dag in huis. Startpakketten voor Jolange Opleidingen dienen uiterlijk één week voor aanvang van de opleiding besteld te zijn via de webshop van Derma Codes.

Meer informatie & prijzen vind je onder het kopje INFORMATIE > startpakketten.

Klik hier om naar de startpakketten pagina te gaan.

Jolange Opleidingen en Derma Codes zijn beide onafhankelijke bedrijven. Voor vragen over de startpakketten dien je contact op te nemen met Derma Codes. 

 

Antwoord niet gevonden? Stuur ons jouw vraag!