Jolange Opleidingen :: Permanente Make-up

Doorzoek alle vragen:

Alle vragen over permanente make-up:

Wat zijn de eisen om de opleiding Permanente make-up te volgen?

Voordat je begint aan de opleiding permanente make-up is het beste advies die wij kunnen geven om de opleiding kleurenleer te volgen. De opleiding kleurenleer is het belangrijkste onderdeel van permanente make-up.

Mag PMU worden gedaan bij een model met een koorts lip?

Als je een ervaren pmu pigmentiste bent en de opleiding goed heb afgerond, maken de salons weleens een uitzondering. Indien je nog met de opleiding bezig bent willen wij dit risico niet nemen en willen wij geen modellen met contra indicaties.

Hoe vraag ik een GGD keuring voor permanente make-up aan?

Het beste is om naar Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid Hygiënerichtlijn gaan en in dit PDF bestand vind je alle informatie voor een GGD keuring in Jouw salon.

De GGD keuring is niet goed bevonden, wat nu?

Jolange-opleidingen is niet verantwoordelijk voor de keuring die de GGD bij jou in de salon komt doen, dit is echt jou eigen verantwoording. Wij leiden onze cursisten op met de richtlijnen van de GGD maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het naleven van de richtlijnen in jouw salon, dit dien je uiteraard zelf te doen.

Antwoord niet gevonden? Stuur ons jouw vraag!


 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.