Jolange Opleidingen :: Krijg je de kappersset of dien je deze zelf aan te schaffen? Wat zit er allemaal in en mag je deze set houden?

Zoek naar een vraag:

Krijg je de kappersset of dien je deze zelf aan te schaffen? Wat zit er allemaal in en mag je deze set houden?

Krijg je de kappersset of dien je deze zelf aan te schaffen? Wat zit er allemaal in en mag je deze set houden?

De kappersset is níét inbegrepen in de prijs van de opleiding en deze dien je dus zelf nog aan te schaffen, zodat je de mogelijkheid hebt om thuis te oefenen en de kappersset is dan uiteraard jouw eigendom.

Wanneer je zelf over de juiste materialen beschikt, dan kan je deze uiteraard gebruiken voor de opleiding die je gaat volgen. Kijk wel even op de website van de beauty groothandel Derma Codes waarmee Jolange Opleidingen samenwerkt om te controleren of je geen materialen of producten mist.

Voor diegene die nog geen materialen hebben, biedt de beauty groothandel Derma Codes heel voordelig lesmateriaal aan die in de startpakketten van Jolange Opleidingen zijn opgenomen.

Je bent níét verplicht om het startpakket volledig of gedeeltelijk via de beauty groothandel Derma Codes af te nemen. Wel zijn er voordelen, zoals voordelige prijzen, gratis producten bij aanschaf van het volledige pakket en het startpakket wordt klaargezet op jouw eerste lesdag.

Beauty groothandel Derma Codes is alleen op afspraak mogelijk. Voor overige bestellingen geldt: voor 15:00 uur besteld via de webshop is de volgende dag in huis. Startpakketten voor Jolange Opleidingen dienen uiterlijk één week voor aanvang van de opleiding besteld te zijn via de webshop van Derma Codes.

 

Antwoord niet gevonden? Stuur ons jouw vraag!