Jolange Opleidingen :: Kapper / Haarverzorging

Doorzoek alle vragen:

Alle vragen over kapper / haarverzorging:

Is het mogelijk om een opleidng haarstyling/knippen voor kinderen te volgen?

In overleg kan Jolange-opleidingen een leuke en doeltreffende opleiding haarknippen voor kinderen organiseren. Het gaat om een 4-daagse opleiding, verspreid over 4 weken. Hiervoor hoef je niet in het bezit te zijn van kappersdiploma.

Kan je na een afgeronde opleiding met een certificaat in een kapperszaak werken?

Ja dat kan, het verschilt per kapperszaak, sommige werkgevers vinden het van belang dat je een diploma hebt andere werkgevers zullen er niet om vragen.

Is een dagopleiding 5 dagen per week?

Nee, de lessen worden 1 keer per week op een vaste dag gehouden zodat je thuis goed kan oefenen wat je tijdens de les hebt geleerd.

Moet je tijdens de opleiding een stage plaats hebben?

Een stage plaats is niet verplicht als jij zelf stage wil lopen is dit natuurlijk aan jou, aangezien wij een particuliere kappersschool zijn.

Krijg je de kappersset of dien je deze zelf aan te schaffen? Wat zit er allemaal in en mag je deze set houden?

De kappersproducten/materialen dien je zelf aan te schaffen voor de opleiding zodat je ook thuis kunt oefenen, de set is dan uiteraard van jezelf. Wat er in het kapperspakket zit kan je terug vinden op www.dermacodes.nl

Antwoord niet gevonden? Stuur ons jouw vraag!


 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.