Jolange Opleidingen :: Onze Opleidingen

Doorzoek alle vragen:

Alle vragen over onze opleidingen:

Welke huidverzorgingsproducten voor de opleiding Schoonheidsspecialiste adviseren jullie?

Wij adviseren verzorgingsproducten van Prima Cosmetics maar iedereen die bij Jolange-opleidingen een opleiding volgt is vrij om met haar/zijn eigen verzorgingslijn producten te werken.

Is het mogelijk om een opleidng haarstyling/knippen voor kinderen te volgen?

In overleg kan Jolange-opleidingen een leuke en doeltreffende opleiding haarknippen voor kinderen organiseren. Het gaat om een 4-daagse opleiding, verspreid over 4 weken. Hiervoor hoef je niet in het bezit te zijn van kappersdiploma.

Wat zijn de eisen om de opleiding Permanente make-up te volgen?

Voordat je begint aan de opleiding permanente make-up is het beste advies die wij kunnen geven om de opleiding kleurenleer te volgen. De opleiding kleurenleer is het belangrijkste onderdeel van permanente make-up.

Bij de 2-daagse piercing opleiding leer je alle piercings zetten, maar ga je daadwerkelijk maar 3 piercings op modellen oefenen? Is dat niet te weinig?

Piercen is niet zo moeilijk als je eenmaal de piercing handeling hebt gevoeld, alle gevaren kent en recht leert prikken. Elke handdeling van piercen in principe hetzelfde. Meer piercings plaatsen is dus niet nodig. Het is wel belangrijk om te blijven oefenen, ook na de opleiding.

Antwoord niet gevonden? Stuur ons jouw vraag!