Jolange Opleidingen :: Modellen

Doorzoek alle vragen:

Alle vragen over modellen:

Is het mogelijk om je op te geven voor model bij Jolange opleidingen?

Ja, je kan je online op onze website inschrijven via het modellen inschrijfformulier, deze dien je volledig in te vullen en terug te sturen. Op het formulier kan je aangeven waar je model voor wilt zijn,...

Heb ik modellen nodig voor mijn opleiding?

Voor de meeste opleidingen heb je een model nodig om mee te werken, zodat je het gelijk goed leert. De modellen die je nodig hebt per lesdag en hoe laat zij verwacht worden staat vermeld in de bevestigingsmail die je ontvangt met de startdatum van jou opleiding, deze mail ontvang je van de planning.

Dient de cursist zelf modellen te regelen? Wat als dit niet lukt?

De cursist is zelf verantwoordelijk voor het regelen van de modellen, Jolange-opleidingen stelt een modellenlijst beschikbaar deze kan je via de mail bij ons opvragen dan sturen wij die via de mail op. Ook hebben wij een facebook-pagina waar cursisten zelf een oproep kunnen plaatsen.

Hoe meld ik me af van de modellenlijst?

Dit dien je aan ons door te geven per mail (info@jolange-opleidingen.nl). Bij te laat annuleren en/of niet komen opdagen wordt je automatisch van de lijst verwijderd. Hierover ontvang je geen bericht.

Ik heb geen model. Wat moet ik nu doen?

Zonder model mag je niet deelnemen aan de les. Op onze facebook-pagina kan altijd, door de cursist zelf, een oproep geplaatst worden. Of er kan gebruik gemaakt worden van een modellenlijst die wij beschikbaar hebben voor de cursisten. Door met ons contact op te nemen kan je aan de modellenlijst komen.

Antwoord niet gevonden? Stuur ons jouw vraag!