Jolange Opleidingen :: Waar worden de examens voor het diploma en of certificaat afgelegd in Nederland en wat zijn de kosten hiervan?

Zoek naar een vraag:

Waar worden de examens voor het diploma en of certificaat afgelegd in Nederland en wat zijn de kosten hiervan?

Waar worden de examens voor het diploma en of certificaat afgelegd in Nederland en wat zijn de kosten hiervan?

Alle examens voor de opleidingen die je bij Jolange Opleidingen kunt volgen, worden afgenomen op de locatie waar jij de lessen volgt, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Dit geldt alleen voor schoonheidsspecialiste, kapper en pedicure. Alle overige opleidingen in België zijn vrije beroepen. Wil je als schoonheidsspecialiste, kapper en pedicures als zelfstandige aan de slag dan dienen zij hun vestigingsattest te halen via de Centrale Examencommissie Brussel, de overige opleidingen zijn hiervan vrijgesteld. Zie voor kosten en overige informatie: http://www.vlaanderenonderneemt.be/de-centrale-examencommissie

Jolange Opleidingen is KMO gecertificeerd en hierdoor kunnen Belgische cursisten 50% korting op hun opleiding ontvangen. Jolange Opleidingen is gecertificeerd door het VDAB.

 

Antwoord niet gevonden? Stuur ons jouw vraag!


 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.