Jolange Opleidingen :: Kies ik voor een diploma of certificaat?

Zoek naar een vraag:

Kies ik voor een diploma of certificaat?

Kies ik voor een diploma of certificaat?

(Verkorte) opleiding met certificaat houdt in: privé of minimaal drie cursisten, starten op elk gewenst moment, lestempo op eigen niveau, praktijkgericht, korte theorie, direct starten met jouw eigen bedrijf na het behalen van het certificaat, mogelijkheid tot het afsluiten van een verzekering en mogelijkheid tot stage.

Opleidingen met diploma * houdt in: kleine groepen (minimaal zes personen), startdata meerdere malen per jaar, lestempo volgens lesrooster, uitgebreide theorie en/of praktijk, direct aan de slag bij een werkgever of binnen jouw eigen bedrijf na het behalen van het diploma, mogelijkheid tot het afsluiten van een verzekering, mogelijkheid je aan te sluiten bij diverse beroepsinstanties, mogelijkheid tot acceptatie door de zorgverzekeraars in verband met vergoeding van behandelingen voor jouw klanten en aannemen van stagiaires (kapper, pedicure, schoonheidsspecialisten).

 

Antwoord niet gevonden? Stuur ons jouw vraag!


 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.