Kapper – Haarverlenging

Ben jij een enthousiaste kapper of kapster en woon je binnen een straal van 15 km bij Rotterdam? Dan hebben wij de baan voor jou! Met spoed zijn wij op zoek naar een kapper die gespecialiseerd is in haarverlening. Onze ideale kandidaat weet van aanpakken, lijkt het leuk om voor de klas te staan, houdt wel van wat Rotterdamse gezelligheid en haalt energie uit het inspireren van toekomstige kappers.


Functieomschrijving:

Je geeft en verzorgt lessen aan toekomstige kappers en kapsters. Jouw functie is veelzijdig en uitdagend. Ook het controleren verbeteren van de opleidingen / lesroosters is een van jouw werkzaamheden. Een representatief voorkomen is voor jou vanzelfsprekend. Verder ben je flexibel inzetbaar voor het geven van dag en of avondopleidingen.


Functie-eisen:

Jij bent specialist op het gebied van haarverlenging zoals: extensions, hairweaving & interlocking hairweaving. Jij vindt het leuk om jouw kennis over te dragen naar onze cursisten en jij kunt onze opleidingen met jouw expertise naar een hoger niveau tillen!

• Erkend diploma of certificaat vereist
• Zelfstandig kunnen werken
• Lessen voorbereiden en geven
• Goede omgangsvormen
• Hoog kwaliteitsgevoel
• Perfect Nederlandse taal spreken en schrijven


Ons aanbod:

· Docenten trainingen.

· Behalen van jouw docent certificaat mogelijk.

· Werken op ZZP-Basis

 
Sollicitatieprocedure:

Wij nodigen jou van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw CV met een motivatiebrief naar: planning@jolange-opleidingen.nl. Na ontvangst van de mail, zullen wij proberen iedereen persoonlijk te beantwoorden. Mocht je echter na een maand nog geen reactie hebben gehad, dan kun je aannemen dat je helaas niet geselecteerd bent voor het kennismakingsgesprek.