Tips voor de perfecte natuurlijke look

Natural Beauty Jolange Opleidingen

 

Een van de meest besproken beauty trends in 2019 is de natuurlijke look. Waar we in 2018 nog massaal voor zware make-up gingen, zie je in 2019 dat steeds meer vrouwen voor een natural look kiezen. Maar hoe creëer je deze ‘eenvoudige’ look, zonder eruit te zien alsof je griep hebt? We vertellen het in deze blog!


1. Natuurlijk wimpervolume

Lange wimpers geven je gezicht meteen een verleidelijke uitstraling. Veel vrouwen kiezen daarom voor wimperextensions. Wil je voor de echte natural look gaan? Dan kun je met Lash Volume Lift (LVL) ook prachtige lange volle wimpers creëren. Dit is dus de perfecte oplossing voor vrouwen die geen wimperextensions willen of kunnen dragen!

2. Gezonde huid

Bij de natuurlijke look mag een stralende huid natuurlijk niet ontbreken! Een unieke behandeling die hiervoor zorgt is Dermaplaning. Dermaplaning vermindert fijne lijntjes, pigmentvlekken en oneffenheden aanzienlijk. Tijdens deze behandeling wordt een speciaal chirurgisch mesje over de huid heen gehaald. Dit verwijdert dode huidschilfers, donsharen en onzuiverheden. De behandeling is geheel pijnloos en zorgt voor een frisse, strakke huid!

3. Perfecte wenkbrauwen

Wist je dat wenkbrauwen heel bepalend zijn voor je uitstraling? Voor de perfecte natuurlijke look is een goede wenkbrauwstyling daarom onmisbaar! Kijk goed welke wenkbrauwvorm en -dikte bij je gezicht past. Ook het verven van je wenkbrauwen kan wonderen doen voor je gezicht. Bij de natural look is het vooral belangrijk dat de wenkbrauwen niet overheersen, maar er wel tiptop uitzien.

4. Natuurlijke make-up

Dat je een natuurlijke uitstraling wilt, betekent natuurlijk niet dat je helemaal geen make-up kunt gebruiken. Voor de ultieme natuurlijke look zorg je voor een zongebruinde huid met een glow. Dit effect kun je natuurlijk creëren met verschillende producten uit een potje of met een BB Glow behandeling. Verder maak je de ogen minimaal op en gebruik je voor je lippen ook een neutrale kleur. Deze look is dus perfect voor de zomer als je door de warmte ook minder behoefte hebt aan veel make-up.

Deel dit bericht: