Strakke wenkbrauwen in een handomdraai!

threading blog

Strakke en mooi gevormde wenkbrauwen willen we toch allemaal? Maar er zijn onwijs veel manieren om je wenkbrauwen te laten shapen. Laat je daarom goed informeren voordat je je wenkbrauwen laat perfectioneren. In deze blog gaan we je alles vertellen over Threading. Deze techniek wordt ook wel “epileren met touw” genoemd. Threading is een oosterse en huidvriendelijke methode van gezichtsontharing en wenkbrauw shaping. Lees snel verder om te weten waarom dit de perfecte manier is om je wenkbrauwen in de juiste vorm te krijgen…


 
Threading vs. Harsen

Zowel het harsen van de wenkbrauwen als een Threading behandeling zorgt voor een mooi resultaat. Maar er zijn wel duidelijke verschillen in de methodes. Zijn jouw wenkbrauwen al goed gevormd, maar wil je ze nog strakker, dan is Threading de juiste keuze. Wil je een korte en minder pijnlijke behandeling? Ga dan voor harsen. Dankzij de nauwkeurige methode van Theading kan jouw browspecialist de wenkbrauwen van je dromen creëren. Daarnaast is Theading ook uitermate geschikt wanneer je voor een avondje stappen even je wenkbrauwen in topconditie wilt hebben! Harsen is namelijk gevoelig voor je huid en laat poriën open staan. Na een Threading behandeling zijn niet alleen je wenkbrauwen in topvorm, maar kun je direct met een make-upje op de stad in!

 
Klaar voor een Threading behandeling?

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je je wenkbrauwen laat epileren met touw:

1. Bepaal met jouw browstylist de perfecte wenkbrauwvorm en laat de specialist de wenkbrauw netjes uittekenen.

2. Ben jij gevoelig voor pijn? Smeer voor de afspraak wat verdovende crème op de huid rond de wenkbrauwen. Dit zal ervoor zorgen dat je de behandeling als minder pijnlijk ervaart.

3. Zorg ervoor dat je zonder make-up naar je afspraak gaat. Je make-up kan niet alleen uitlopen, maar de specialist zal waarschijnlijk je foundation ook uitvegen.

4. Maak gebruik van aloë vera na de behandeling. Dit verzacht de pijn en hersteld de huid.

5. Kijken samen met je browstylist naar het eindresultaat. Niet tevreden? Laat de specialist nog de laatste ongewenste haartjes verwijderen.

 
Threading in jouw salon

Ontharen door middel van Threading heeft veel voordelen. Het is goedkoop, werkt snel en is langdurig effectief. Het is ook een milde vorm van ontharen. Deze techniek is daarom zeer geschikt voor de gevoelige huid, omdat de huid niet beschadigd kan worden. Een perfecte behandeling om aan te bieden in jouw salon! Threading is voor veel beauty-specialisten een lastige methode om onder de knie te krijgen. Daarom biedt Jolange Opleidingen de opleiding Threading aan waarin je deze techniek leert van onze professionals.

Start op 17 maart met de opleiding Threading en krijg 50% korting op je lesgeld!

Deel dit bericht: