Startpakketten & Readers

Cursisten van Jolange Opleidingen hebben de mogelijkheid om een startpakket bij Derma Codes aan te schaffen. Doordat wij met beauty groothandel Derma Codes een samenwerkingsverband hebben, zijn deze startpakketten perfect afgestemd op al onze opleidingen. Onze docenten hebben deze voor jou samengesteld, zodat jij het beste uit je opleiding kunt halen. 

Wat zit erin?

In dit pakket zit alles wat je nodig hebt gedurende de opleiding bij Jolange Opleidingen én om thuis veelvuldig mee te oefenen. Ook na de opleiding is het pakket nog te gebruiken voor toekomstige klanten in jouw salon of praktijk. 

Merken

Derma Codes werkt met betrouwbare merken met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zodat zij de beste producten kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs. 

Verplicht?

Het is niet verplicht om als cursist van Jolange Opleidingen een pakket bij Derma Codes aan te schaffen. Wellicht wil je liever met andere producten werken of heb je al producten in huis. Dit is geen enkel probleem, maar let wel op dat je alle producten uit het startpakket nodig hebt om thuis te kunnen oefenen voor de volgende les. Raadpleeg de lijst met producten, vermeld bij het startpakket, om te bekijken wat je nodig hebt. Ook kunnen de producten los aangeschaft worden. Deze zijn grotendeels te vinden in de webshop van Derma Codes.

Waarom Derma Codes?

• All-in-one: alle producten in 1 pakket;
• Eén-op-één samengesteld in samenwerking met Jolange Opleidingen;
• Alle producten worden eerst getest door het Jolange team, voordat ze in de pakketten terechtkomen;
• Verzekerd van de juiste spullen;
• Geen verzendkosten;
• Als particulier profiteren van groothandelsprijzen.

Verzending

Derma Codes zorgt ervoor dat het startpakket klaarstaat bij Jolange Opleidingen op de dag dat jouw opleiding van start gaat. Er worden hiervoor geen verzendkosten in rekening gebracht. Geef bij het afrekenen aan dat je een Jolange cursist bent, dan houdt de groothandel in de gaten wanneer jouw opleiding start en zetten zij het pakket voor jou klaar. 

Readers

Readers zijn ook verkrijgbaar bij beauty groothandel Derma Codes. Schaf deze boeken op tijd aan, zodat jij je goed kunt voorbereiden op de les. Zitten de readers al inbegrepen bij jouw opleiding? Dan kun je deze vinden in jouw cursistenportaal. Heb je nog vragen over je startpakket of reader? Bekijk dan onze veelgestelde vragen

logo derma codes