STAGEPLAATSEN & STAGE VACATURES

Stageplaatsen 

Jolange-opleidingen steekt veel tijd en energie in het vinden en verzorgen van stageplaatsen, die de slaagkansen op een professionele carrière binnen deze sector voor jou, als student of stagiaire van Jolange-opleidingen, vergroten.

Zoek jij een uitdagende stageplaats voor beauty, wellness & pedicure? Dan ben je bij Jolange-opleidingen en groothandel & importeur Derma Codes in Rotterdam aan het juiste adres. 

Vacatures stage Schoonheidsspecialiste

Jolange-opleidingen heeft nog enkele stageplaatsen voor schoonheidsspecialiste Jolange-opleidingen in Rotterdam is gespecialiseerd in circa 125 opleidingen voor hair en beauty

De student zal mee werken binnen onze organisatie voornamelijk behandelingen verrichten, opleidingen meelopen en administratieve taken uitvoeren. 

Meer informatie

Ben jij flexibel, stressbestendig, enthousiast, representatief en toon jij initiatief? Stuur dan een email met CV en een korte motivatie naar office@salonjolange.nl t.a.v. Kimberley van Lint.

 

Erkend leerbedrijf 

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

In de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) werken mbo en bedrijven samen.

Vanaf 2009 worden alle erkende leerbedrijven beoordeeld door SBB in opdracht van het Ministerie van OC&W. Het SBB heeft als wettelijke taak om toe te zien op de kwaliteit van leerbedrijven. Eenmaal per 4 jaar vind er een kwaliteitscontrole plaats.

Jolange opleidingen is er trots op om een door het KOC gecertificeerd leerbedrijf te zijn voor door het Ministerie van OC&W erkende opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Om precies te zijn voor de opleidingen (medisch) pedicure, (voortgezet) schoonheidsspecialist en (junior) kapper.

Tevens is Opleidingsinstituut Jolange opgenomen in het register van erkende ECABO-leerbedrijven. Dit betekent dat we nu de mogelijkheid hebben om stageplaatsen aan te bieden aan (V)MBO studenten voor de opleidingen  Bedrijfsadministratie Medewerker (2), Secretarieel Medewerker (2) en Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent (AKA) (1)                              

We vinden het belangrijk om jongeren de gelegenheid te geven om werkervaring op te doen in  een jong en snelgroeiend bedrijf waar de leerlingen begeleid worden door een enthousiast team van gekwalificeerde medewerkers.

Jolange-opleidingen steekt veel tijd en energie in het vinden van stageplaatsen, die de slaagkansen op een professionele carrière binnen deze sector voor jou, als student van Jolange-opleidingen, vergroten.Meer informatie

Wil je meer informatie over de stages of evenementen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@jolange-opleidingen.nl, of bel ons op telefoonnummer 010 - 473 70 84.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.