STAGE- EN EVENEMENTENPLAATSEN


Evenementen en producties.

Je komt onze studenten vaak tegen op grote evenementen en producties, waar zij de nodige ervaring op kunnen doen om de juiste contacten te kunnen leggen om in de wereld van hair, beauty en wellness aan de slag te kunnen gaan.


Advertentie plaatsen

Als je stage- en evenementen plaatsen aanbiedt, kun je op deze site gratis een advertentie laten plaatsen.Wij verwachten hiervoor wel een weder link terug.


Stageplaatsen & Stage vacatures

Jolange-opleidingen steekt veel tijd en energie in het vinden en verzorgen van stageplaatsen, die de slaagkansen op een professionele carrière binnen deze sector voor jou, als student of stagiaire van Jolange-opleidingen,vergroten.

Zoek jij een uitdagende stageplaats voor beauty, wellness & pedicure? Dan ben je bij Jolange-opleidingen en groothandel & importeur Derma Codes in Rotterdam aan het juiste adres.


Vacatures stage  uiterlijke verzorging  haar en wellness

Jolange-opleidingen heeft nog enkele stageplaatsen voor schoonheidsspecialiste – pedicure – masseur – kapper(ster).

Jolange-opleidingen in Rotterdam is gespecialiseerd in circa 125 opleidingen voor hair en beauty

De student zal mee werken binnen onze organisatie voornamelijk behandelingen verrichten,opleidingen meelopen en administratieve taken uitvoeren. 

Meer informatie

Ben jij flexibel, stressbestendig, enthousiast, representatief en toon jij initiatief? Stuur dan een email met CV en een korte motivatie naar office@salonjolange.nl t.a.v. Kimberley van Lint.


Vacatures Importeur groothandel Derma Codes in Rotterdam

Stagiair administratief medewerker.

Derma Codes is een jonge en snelgroeiende organisatie op het gebied van hair & beauty. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire met affiniteit voor deze branche voor een periode van minimaal 5 maanden. 

De werkzaamheden bestaan uit voorraadbeheer, email afhandeling, agendabeheer, inschrijvingen cursisten, bestellingen afhandelen,diverse voorkomende werkzaamheden. Derma Codes biedt een informele, dynamische werkomgeving waar je in korte tijd veel ervaring kunt opdoen en veel kunt leren. Wij geven je verantwoordelijkheden, ruimte voor initiatief en verwachten zelfstandig functioneren. 

Ben jij flexibel, stressbestendig, enthousiast, representatief en toon jij initiatief? Stuur dan een email met CV en korte motivatie naar sales@dermacodes.nl

 

Erkend leerbedrijf 

Vanaf 2009 worden alle erkende leerbedrijven beoordeeld door KOC Nederland in opdracht van het Ministerie van OC&W. Het KOC heeft als wettelijke taak om toe te zien op de kwaliteit van leerbedrijven. Eenmaal per 4 jaar vind er een kwaliteitscontrole plaats.

Jolange opleidingen is er trots op om een door het KOC gecertificeerd leerbedrijf te zijn voor door het Ministerie van OC&W erkende opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Om precies te zijn voor de opleidingen (medisch) pedicure, (voortgezet) schoonheidsspecialist en (junior) kapper.

Tevens is Opleidingsinstituut Jolange opgenomen in het register van erkende ECABO-leerbedrijven. Dit betekent dat we nu de mogelijkheid hebben om stageplaatsen aan te bieden aan (V)MBO studenten voor de opleidingen  Bedrijfsadministratie Medewerker (2), Secretarieel Medewerker (2) en Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent (AKA) (1)                              

We vinden het belangrijk om jongeren de gelegenheid te geven om werkervaring op te doen in  een jong en snelgroeiend bedrijf waar de leerlingen begeleid worden door een enthousiast team van gekwalificeerde medewerkers.

Jolange-opleidingen steekt veel tijd en energie in het vinden van stageplaatsen, die de slaagkansen op een professionele carrière binnen deze sector voor jou, als student van Jolange-opleidingen, vergroten.


Meer informatie

Wil je meer informatie over de stages of evenementen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@jolange-opleidingen.nl, of bel ons op telefoonnummer 010 - 473 70 84.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.