Snel en makkelijk ongewenste haren verwijderen

Definitief ontharen

Anno 2019 hebben mensen geen zin meer om te scheren. We willen met z’n allen het liefst zo snel mogelijk van onze haren af. Er zijn inmiddels veel verschillende ontharingstechnieken voor zowel tijdelijk als definitief ontharen. Welke zijn nou het beste en hoe werkt het allemaal? Lees snel verder om hier achter te komen en geniet van een super glad lichaam!


Voor de zoetekauw

Sugar waxen: het nieuwe waxen met een zoete twist. Voor de mensen met een gevoelige huid is sugar waxing dé oplossing! De suiker wax bestaat uit een natuurlijke pasta van suiker, citroen en water. Dit maakt de wax geheel hypoallergeen waardoor je minder snel een allergische reactie krijgt. Door de lagere temperatuur van de wax is de kans op huidbeschadigingen ook nog eens een stuk kleiner. Naast het verwijderen van haren verwijdert de wax ook dode huidcellen en zorgt het voor een betere doorbloeding. Al enthousiast geworden? Volg de opleiding Sugar Waxen bij Jolange Opleidingen!

Weg met die haren

Voor de meeste vrouwen is de bovenlip een plek waar zich alleen donshaartjes bevinden. Toch hebben sommigen last van overbeharing. Elektrisch Ontharen is een populaire ontharingsmethode om overbeharing op vervelende of ongewenste plekken te verwijderen. Met een hele dunne naald worden er elektrische schokjes gegeven aan individuele haarzakjes. De haarzakjes worden hiermee vernietigd waardoor je definitief van het haar af bent. Ook is elektrisch ontharen de perfecte ontharingsmethode om van blonde, rode en grijze haren af te komen!

De IPL behandeling

Voor de mensen die van hun ongewenste haren af willen is een behandeling met een IPL laser de beste oplossing! IPL staat voor Intense Pulsed Light en is één van de meest effectieve methode om definitief te ontharen. Met licht therapie verwarmt het uitgestraalde licht het pigment in de haarzakjes. Hierdoor worden de zakjes beschadigd en groeit het niet meer terug. Wil je alles leren over de verschillende methodes van de IPL behandeling? Meld je dan aan voor de opleiding Ontharingstechnieken. Wil je toch eerst meer leren over het IPL ontharingsapparaat? Volg dan de opleiding IPL bij Jolange Opleidingen!

Deel dit bericht: