OPLEIDING THALASSO THERAPIE & AFSLANKMETHODES MET (DEEL) CERTIFICAAT

Unieke behandelingen geven op basis van lichaamspakkingen, ook wel thalasso therapie genoemd? Dat kan alleen na het volgen van de opleiding Thalasso therapie & afslankmethodes te volgen bij Jolange Opleidingen! Je leert om zowel Thalasso massages te geven als Thalasso pakkingen te wikkelen om huid. Dit zorgt bij je klanten voor huidverstevigingen, ontspannende spieren, vochtafdrijvend en vet afbrekend en hebben tevens een pijnstillende werking op diverse huidaandoeningen.

Tijdens de opleiding (en dus de behandelingen) wordt er gebruik gemaakt van zee-algen en dode zee mineralen. Thallasso therapie heeft een stimulerende werking op de bloed- en lymfecirculatie, de uitscheiding van vetzuren, het celmetabolisme, het genezingsproces en op het herstellen van de vochtbalans.

Inhoud beauty opleiding Thalasso therapie & afslank methode

Zeer praktijkgericht:

 • Huidanalyse o.a. aandoeningen
 • Huidverbetering en verjonging
 • Reinigen en exfoliëren van het lichaam
 • Verschillende lichaamspakking aanbrengen
 • Wikkeltechnieken o.a. wrap
 • Thalasso massage 
 • Verbetering o.a. huid, lichaam, geest en conditie
 • Afslanken - figuurverbetering
 • Verminderen o.a. acne, cellulite, oververmoeidheid, stress en gifstoffen
 • Reinigen van de huid
 • Herstel na ziekte maar ook bij menopauze- pré/postnataal
 • Ondersteuning bij spier- gewrichtsklachten
 • Lichaamscrème afstemmen en aanbrengen
 • Ontgiften detox
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Lichte theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis o.a. Primia Cosmetics
 • Hygiëne, Arbo en Milieu
 • Communiceren en adviseren

Niet geslaagd? Gratis examen.

Wij werken nauw samen met groothandel Derma Codes.

Kleine groepen vanaf 4 t/m 8 cursisten

Aanwezig schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.15 t/m 15.30 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 4 uur

Circa 4 uur

Thuisstudie praktijk:

Circa 7 uur

Circa 7 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

29 oktober of
24 januari '20

5 september, 4 november
of 6 januari '20

Kosten vrije instroom:

€ 180,-

€ 180,-

Kosten vaste startdata:

€ 130,-

€ 130,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-4

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Met Niveau 3 diploma of Jolange Certificaat

DSC_0041 (2) (Kopie).JPG

 

Wat wordt er verstaan onder opleiding Thalasso therapie- en afslankmethode?

 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De therapie behandeling voor te bereiden
 • Zelfstandig een keuze maken welke producten voor de cliënt belangrijk zijn en deze aan de hand van je analyse persoonlijk voor de cliënt te maken
 • Behandelingen perfect uit te kunnen voeren
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken

 

Beroepsmogelijkheden

 • Toevoeging voor in je eigen schoonheidssalon
 • Werkzaamheden verrichten bij een beauty/wellness centre

 

Voor wie is de opleiding Thalasso therapie- en afslankmethode

Voor iedereen met een Jolange schoonheidsspecialiste certificaat en schoonheidsspecialiste niveau 3 diploma.

De specialisaties uit de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging niveau 4 diploma zijn afzonderlijk te volgen en te behalen, zodat je je in jouw tempo, passend bij jouw situatie, kunt specialiseren. Alle examens zullen worden afgenomen door het Kwaliteitscentrum TCI. Na het behalen van je diploma's kun je je bij de Anbos laten registreren.

 

Modellen

Voor de opleiding dien je zelf voor geschikte modellen te zorgen! Geen model geen nood Jolange Opleidingen heeft een modellenlijst beschikbaar als je hier behoefte aan hebt.

 

Portfolio

Tijdens de opleiding krijg je allerlei opdrachten die je verzamelt in je portfolio. Het portfolio geeft uiteindelijk een prachtig beeld van je verworven competenties die je kunt gebruiken bij sollicitatiegesprekken.

 

Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange Opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

 

Lesdagen

Je kan bij Jolange Opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze opleidingen starten maandelijks.

1 x per week

Dagopleiding: maandag t/m vrijdag
Avondopleiding: maandag of donderdag

 

Certificaat

Wil je geen officieel examen doen en ben je niet van plan om in de toekomst alle deelcertificaten van TCI te halen om de niveau 4 opleiding te kunnen afronden, dan kan je de opleiding afsluiten met een certificaat van ons opleidingsinstituut.

 

Diploma

Na het behalen van alle deelcertificaten van TCI: Specialisatie Acne  -Elektrisch ontharen/Bindweefsel- & pincementmassage -Shiatsu/Camouflage- Digitale portfoliobeoordeling enAdditionele of Wellness behandelingen ontvang je het voortgezette opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4 diploma. 

Je hoeft niet voor het theorie examen geslaagd te zijn om ook het praktijk examen te mogen afleggen.

 

Gratis examen
Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kan zonder extra kosten herkansen! Uitzonderingen hierop zijn het examen bij TCI.

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange Opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist.  Dit kunnen wij doen doordat wij  speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange-opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

 

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Naast het leren van het verzorgen van de huid, kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van de allernieuwste methodes in de uiterlijke verzorging en beauty apparatuur. Na het volgen van een onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen?  Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Na deze thalassotherapie opleiding kan je je nog meer specialiseren in bijv:

 

Omschrijving van de opleiding Thalasso therapie & afslankmethode met (deel) certificaat

 

Als schoonheidsspecialist heb je de mogelijkheid om je te specialiseren in verschillende opleidingen. Een van deze specialisaties is de Thalasso therapie opleiding. Met deze specialisatie kan je als zelfstandige werken of je gaat aan de slag in schoonheidssalons, beautycentra of wellness-instituten. Je werkt aan de verzorging van het lichaam maar ook het verbeteren van klachten van ernstige huidaandoeningen, zoals: reuma, chronische ontstekingen, eczeem, psoriasis, oedemen. Het stimuleert de werking van de schildklier, de uitscheiding van vetzuren stimuleren en het cel metabolisme stimuleren. Verder hebben ze ook nog een hygroscopisch vermogen. Dit heeft een positieve invloed op de vochtbalans in de huid, de vermindering van vetophopingen en een sterk vermogen om de genezingsprocessen van de huid te stimuleren.

Bij Thalasso lichaamsbehandelingen is het resultaat direct merkbaar. Door middel van bepaalde afslankoefeningen werken we tevens aan figuurcorrecties, waardoor de Thalasso therapie behandeling sneller resultaat geeft. Iedere thalasso therapie behandeling wordt begonnen met een lichaamscleanser en een lichaamspeeling. Hierna volgt de pakking met behulp van een bodywrap. Er wordt geëindigd met een lichaamsmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een body olie, een bodycream of een cellulitis cream.

De opleiding Thalasso therapie & afslankmethode vormt een onderdeel van de wellness of additionele behandelingen. Deze opleiding is een onderdeel van de Voortgezette Opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 4 diploma. Maar ook schoonheidsspecialisten met een certificaat kunnen deze opleiding volgen.

Thalasso afslanktherapie kan goed gecombineerd worden met beauty apparatuur cavitation, cryptolysis, RF, ultrasoon enz. Omdat deze salonapparatuur samen met de andere onderdelen van de opleiding een aanvulling kunnen zijn op het afslanken, maar ook op het insluizen van producten in de huid.

erkend

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.