Maak hieronder een keuze uit 29 erkende schoonheidsopleidingen

DSC_0035 (Kopie).JPG

Schoonheidsspecialist Opleiding Basis

Deze versnelde (6 weken) praktijkgerichte opleiding Mbo-3 schoonheidsspecialiste. Certificaat. Leer je uitgebreide huidanalyse. Luxe gezichtsbehandelingen. Massages.Gratis Primia Cosmetica t.w.v. €100,- Na afronding zelfstandig aan de slag.

Schoonheidsspecialist Opleiding Basis & Apparatuur kennis

Basis schoonheidsspecialiste opleiding met apparatuurkennis. Mbo-3/4. Duur 10 of 18 weken. Certificaat. Diverse gezichtspakkingen..Ontspannende massages.Werken met de nieuwste beauty apparatuur. Na afronding werken in een beauty salon of zelfstandig aan d…

Schoonheidsspecialist Opleiding Allround

Uitgebreide schoonheidsspecialiste opleiding op Mbo-3. Luxe spa pedicure-manicure | De nieuwste wax en hars technieken | Diverse Make-Up Technieken | Wimperverlenging | Nieuwste salonapparatuur | Gratis Primia huidsverzorgingslijn t.w.v. €150,-

Schoonheidsspecialist Opleiding Spoed Niveau 3*

Wordt schoonheidsspecialiste in 17 weken of 31 avonden, deze spoedopleiding met het erkend branche diploma Schoonheidsspecialsite wordt alleen praktijkgericht gegeven. Na het behalen van erkend branche diploma is aansluiten bij Anbos mogelijk!

Schoonheidsspecialist Opleiding Niveau 3*

Ben je op zoek naar een theoretische/praktijkgericht opleiding Schoonheidsspecialiste met een erkend branche diploma? Jolange Opleidingen in Rotterdam is de grootse aanbieder van de Benelux.

Schoonheidsspecialist Opleiding Camouflage*

Opleiding camouflage bij beautyschool Jolange-opleidingen in Rotterdam is één van de specialisaties van de voortgezette opleiding (VO) schoonheidsspecialiste.

Schoonheidsspecialist Opleiding Elektrisch Ontharen*

Uniek bij Jolange-opleidingen is dat de specialisatie elektrisch ontharen zowel als een losse cursus te volgen is voor certificaathouders, als voor erkende diploma schoonheidsspecialiste houders bij Jolange opleidingen.

Schoonheidsspecialist Opleiding Spoed Niveau 4*

Versnelde opleiding schoonheidsspecialiste in 18 weken jouw erkende Diploma, geen zin in een lang leer traject. En snel jouw erkende Diploma niv-4 schoonheidsspecialiste behalen dat kan alleen bij Jolange-opleidingen.

Schoonheidsspecialist Opleiding Acne*

Jolange-opleidingen, de grootse van de Benelux. Wij bieden opleidingen en cursussen aan op het gebied van visagie, pedicure, schoonheidsspecialiste, kapper, permanente make-up, massages, nagelstyling, piercer en tatoeëren.

Schoonheidsspecialist Opleiding Bindweefsel & Pincementsmassage*

De opleiding bindweefselmassage & pincementsmassage biedt een uitbreiding en verdieping aan de opleiding schoonheidsverzorging. Verbreed jouw kennis en vaardigheden met een opleiding bij Jolange-opleidingen.

Schoonheidsspecialist Opleiding Shiatsu*

De shiatsu-methode is een oosterse massage die veelal drukpuntmassage genoemd wordt. Bij de shiatsu-massage gaat men uit van de aanwezige levensenergie en het zelf genezend vermogen van de mens.

Schoonheidsspecialist Opleiding Wellness Behandelingen*

Je bent een schoonheidsspecialiste en je bent op zoek naar diversiteit op het gebied van lichaam specialisaties om in jouw beautysalon meer te kunnen bieden. Dan is deze opleiding wellness behandelingen perfect voor jou!

Schoonheidsspecialist Opleiding Aromatherapie

Door een aromatherapie behandeling te geven werk je gericht op de wensen van de cliënt en de problemen van de huid. Deze zeer interessante opleiding aromatherapie volg je natuurlijk bij Jolange-opleidingen in Rotterdam.

Schoonheidsspecialist Opleiding Donkere Huid

Bij een blanke of een donkere huid is de structuur van de huid heel anders. Je bent een schoonheidsspecialiste en je wilt je verder specialiseren in het geven van behandelingen op een donkere huid. Dan ben je bij Jolange-opleidingen aan het juiste adres!

Schoonheidsspecialist Opleiding Mannenhuid

Je bent een schoonheidsspecialsite en wilt je graag verder specialiseren, volg dat de opleiding mannenhuid steeds meer mannen komen naar de beautysalon, de mannenhuid is heel anders dan de vrouwenhuid. Voorkom problemen en volg jou opleiding mannenhuid bi…

Schoonheidsspecialist Opleiding Thalassotherapie

Opleiding lichaamspakkingen is zeer gericht op figuurverbetering, huidversteviging en huidaandoeningen. Onmisbaar als jij een specialiste bent in o.a.body shaping, massages, lichaamsverbetering afijn alles wat met lichaam te maken heeft.

Schoonheidsspecialist Opleiding Chemische Peeling TCA

TCA-peeling, ook wel chemische peeling genoemd, is een van de goudnormen voor de behandeling van diverse huidaandoeningen. Meer omzet generen in jouw beauty salon. Volg de opleiding TCA peeling bij Jolange-opleidingen in Rotterdam.

Schoonheidsspecialist Opleiding Bindweefsel & Cupping Massage (Gelaat)

Niet meer weg te denken in jouw salon of Clinic, de bindweefsel en cupping massage! De collageen booster voor de huid. Ook de BN’ers kunnen niet meer zonder deze huid verbeterende behandeling.

Beauty Opleiding Harsen Complete Lichaam

Professionele ontharing salon beginnen dat doe je door een opleiding bij Jolange-opleidingen te volgen. Nieuwste technieken ontharingstechnieken uit Amerika, leer je harsen / waxen pijnloos op een snelle efficiënte manier te ontharen.

Beauty Opleiding HD Brow Sculpting

Het perfect modelleren van wenkbrauwen en hiermee een unieke uitstraling creëren. HD Brow Sculpting of ook wel 3D brow schulpting of Ultimate brow 3D genoemd waarbij je de wenkbrauwen haartje voor haartje tekenen.

Beauty Opleiding Wenkbrauwen & Wimpers Epileren / Verven

De opleiding wenkbrauwen Harsen/Epileren/Verven en de touwtechniek, vraagt bij iedere cliënt om een speciale kijk om de juiste vorm en kleur te bepalen. Dat leer je natuurlijk bij jolange-opleidingen in Rotterdam.

Beauty Opleiding Wenkbrauwen Shapen

Brow bars & Brow salons zijn binnenkort niet meer weg te denken in Nederland. En daar kan jij niet in achterblijven!

Beauty Opleiding Wenkbrauwextensions 3D

Volle wenkbrauwen wie wil dat nou niet. Met behulp van wenkbrauw extensions worden de wenkbrauwen weer voller en zelf kan je een gehele andere wenkbrauwvorm maken. Jolange –opleidingen in Rotterdam

Beauty Opleiding Nooit meer epileren

Altijd de perfecte wenkbrauw hebben, nooit meer de bovenlip te hoeven harsen. Bij de opleiding nooit meer epileren leer je alle mogelijkheden van het permanent ontharen!

Opleiding Plasma Lift "Fibroblasting"

De Plasma Lift is een Ionic Lift Plasma-Generator die atmosferische lucht tussen de huidplooien ioniseert. Hierdoor staat er een plasmawolk. Overtollige huid wordt door de plasmawolk pijnvrij en op een gecontroleerde wijze verwijderd. Hiermee worden een n…

Beauty Opleiding Wimperextensions One by One

De one by one worden één voor één op de wimpers geplaatst. Deze wimper- techniek is heel anders dan de Everlash techniek. Jolange-opleidingen de nr 1 met opleiding wimperextensions.

Beauty Opleiding Russian Volume 2D tot 7D

Je bent al een wimpersextensions specialist en je wilt je verder specialiseren in de Russian Volume 2D tot 7D techniek, dan is deze opleiding een must voor jou.

Beauty Opleiding Lash Volume

Lash Volume Lift! is een behandeling voor de eigen (natuurlijke) wimpers, zonder wimperextensions aan te brengen. Hierdoor wordt mascara en/of een wimperkrultang overbodig.

Beauty Opleiding Tandkristallen

Opleidingsinstituut Jolange biedt verkorte opleidingen en cursussen op het gebied van beauty-opleidingen, onder leiding van ervaren en praktijkgerichte leerkrachten.

Schoonheidsspecialiste Ondernemersvaardigheden Niveau 3

Om een bedrijf in hair beauty of wellness succesvol te laten worden, heb je als ondernemer kennis en vaardigheden nodig. Tijdens deze opleiding ondernemersvaardigheden leer je verschillende aspecten van het zelfstandig ondernemerschap.

Beauty Opleiding Threading

Het is een van de populaire manieren van ontharen. Theading is uitermate geschikt voor het ontharen van de wenkbrauwen, bovenlip donsharen op het gezicht en zelfs voor de armen en benen.

Beauty Opleiding Sugar Waxing

Suiker waxen is een vak apart. De techniek om te leren suiker waxen is niet zo eenvoudig, maar onze professionele docenten leren jou tijdens de opleiding alle tips en tricks omtrent suiker ontharen.

Beauty Opleiding Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij effectief en pijnloos alle dode huidcellen worden verwijderd. Een geweldige uitbreiding voor jouw salon!

Beauty Opleiding Russian Mega Volume 8D tot 15D

Ben jij een ervaren wimperstyliste en wil jij je verder specialiseren? Dan is de opleiding Russian Mega Volume 8D tot 15D echt iets voor jou!

Beauty Opleiding Allround Wimperstyling

Altijd al wimperstyliste willen worden? Volg dan de opleiding allround wimperstyling bij Jolange Opleidingen en leer alles over het verlengen, krullen en volume geven van de wimpers!

Beauty Opleiding Wimperextensions Everlash

De everlash wimperextensions zijn geschikt voor een snelle wimperverlenging! Met de speciale wimperlijm breng je de wimperplukjes 1 voor 1 aan op de natuurlijke wimpers.