Maak hieronder een keuze uit 25 erkende schoonheidsopleidingen

DSC_0035 (Kopie).JPG

Schoonheidsspecialist Opleiding Basis

Deze versnelde praktijkgerichte opleiding Mbo-3 schoonheidsspecialiste. Duur 4 of 8 weken. Certificaat. Leer je uitgebreide huidanalyse. Luxe gezichtsbehandelingen. Massages.Gratis Primia Cosmetica t.w.v. €100,- Na afronding zelfstandig aan de slag.

Schoonheidsspecialist Opleiding Basis & Apparatuur kennis

Allround schoonheidsspecialiste opleiding. Mbo-3/4. Duur 8 of 16 weken. Certificaat. Diverse gezichtspakkingen..Ontspannende massages.Werken met de nieuwste beauty apparatuur. Na afronding werken in een beauty salon of zelfstandig aan de slag.

Schoonheidsspecialist Opleiding Allround

Uitgebreide schoonheidsspecialiste opleiding op Mbo-4. Luxe spa pedicure-manicure | De nieuwste wax en hars technieken | Diverse Make-Up Technieken | Wimperverlenging | Nieuwste salonapparatuur | Gratis Primia huidsverzorgingslijn t.w.v. €150,-

Schoonheidsspecialist Opleiding Spoed Niveau 3*

Wordt schoonheidsspecialiste in 16 weken of 32 avonden, deze Erkende spoedopleiding met branche diploma schoonheidsspecialsite word alleen praktijkgericht gegeven. Na het behalen van diploma aansluiten Anbos mogelijk!

Schoonheidsspecialist Opleiding Niveau 3*

Ben je op zoek naar een theoretische/praktijkgericht opleiding schoonheidsspecialiste met een branche diploma? Jolange-opleidingen in Rotterdam de grootse aanbieder van de Benelux.

Schoonheidsspecialist Opleiding Vervolg Niveau 4*

Na het behalen van jouw schoonheidsspecialiste branche diploma niveau 3, kan je verder specialiseren naar niveau 4. Bijvoorbeeld voor acnebehandelingen, specialistische massages, diverse huidaandoeningen, huidverbetering, wellness behandelingen, enz.

Schoonheidsspecialist Opleiding Acne*

Jolange-opleidingen, de grootse van de Benelux. Wij bieden opleidingen en cursussen aan op het gebied van visagie, pedicure, schoonheidsspecialiste, kapper, permanente make-up, massages, nagelstyling, piercer en tatoeëren.

Schoonheidsspecialist Opleiding Chemische Peeling TCA

TCA-peeling, ook wel chemische peeling genoemd, is een van de goudnormen voor de behandeling van diverse huidaandoeningen. Meer omzet generen in jouw beauty salon. Volg de opleiding TCA peeling bij Jolange-opleidingen in Rotterdam.

Schoonheidsspecialist Opleiding Bindweefsel & Pincementsmassage*

De opleiding bindweefselmassage & pincementsmassage biedt een uitbreiding en verdieping aan de opleiding schoonheidsverzorging. Verbreed jouw kennis en vaardigheden met een opleiding bij Jolange-opleidingen.

Schoonheidsspecialist Opleiding Elektrisch Ontharen*

Uniek bij Jolange-opleidingen is dat de specialisatie elektrisch ontharen zowel als een losse cursus te volgen is voor certificaathouders, als voor erkende diploma schoonheidsspecialiste houders bij Jolange opleidingen.

Schoonheidsspecialist Opleiding Camouflage*

Opleiding camouflage bij beautyschool Jolange-opleidingen in Rotterdam is één van de specialisaties van de voortgezette opleiding (VO) schoonheidsspecialiste. Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en rondleiding.

Schoonheidsspecialist Opleiding Shiatsu*

De shiatsu-methode is een oosterse massage die veelal drukpuntmassage genoemd wordt. Bij de shiatsu-massage gaat men uit van de aanwezige levensenergie en het zelf genezend vermogen van de mens.

Schoonheidsspecialist Opleiding Wellness Behandelingen*

Je bent een schoonheidsspecialiste en je bent op zoek naar diversiteit op het gebied van lichaam specialisaties om in jouw beautysalon meer te kunnen bieden. Dan is deze opleiding wellness behandelingen perfect voor jou!

Schoonheidsspecialist Opleiding Aromatherapie

Door een aromatherapie behandeling te geven werk je gericht op de wensen van de cliënt en de problemen van de huid. Deze zeer interessante opleiding aromatherapie volg je natuurlijk bij Jolange-opleidingen in Rotterdam.

Schoonheidsspecialist Opleiding Donkere Huid

Bij een blanke of een donkere huid is de structuur van de huid heel anders. Je bent een schoonheidsspecialiste en je wilt je verder specialiseren in het geven van behandelingen op een donkere huid. Dan ben je bij Jolange-opleidingen aan het juiste adres!

Schoonheidsspecialist Opleiding Mannenhuid

Je bent een schoonheidsspecialsite en wilt je graag verder specialiseren, volg dat de opleiding mannenhuid steeds meer mannen komen naar de beautysalon, de mannenhuid is heel anders dan de vrouwenhuid. Voorkom problemen en volg jou opleiding mannenhuid bi…

Schoonheidsspecialist Opleiding Manuele Drainage & Cupping Massage

Behandeling met een cupping of een lymfedrainage is niet meer weg te denken in jouw beauty salon. Jolange-opleidingen geeft deze uitgebreide opleiding lymfedrainage en cupping massage als enige in NL

Beauty Opleiding Thalassotherapie

Opleiding thalassotherapie is zeer gericht op figuurverbetering, huidversteviging en huidaandoeningen. Onmisbaar als jij een specialiste bent in body schaping. Een aanvulling voor jouw schoonheidssalon.

Beauty Opleiding Harsen Complete Lichaam

Professionele ontharing salon beginnen dat doe je door een opleiding bij Jolange-opleidingen te volgen. Nieuwste technieken ontharingstechnieken uit Amerika, leer je harsen / waxen pijnloos op een snelle efficiënte manier te ontharen.

Beauty Opleiding Wenkbrauwen & Wimpers Epileren / Verven

De opleiding wenkbrauwen Harsen/Epileren/Verven en de touwtechniek, vraagt bij iedere cliënt om een speciale kijk om de juiste vorm en kleur te bepalen. Dat leer je natuurlijk bij jolange-opleidingen in Rotterdam.

Beauty Opleiding Everlash of Wimperextensions One by One

De one by one worden één voor één tussen de wimpers geplaatst. Deze wimper- techniek is heel anders dan de Everlash techniek. Jolange-opleidingen de nr 1 met opleiding wimperextensions.

Beauty Opleiding One by One Wimperextensions 2D tot 6D & RUSSIAN VOLUME

Je bent een wimpersextensions specialist en je wilt je verder specialiseren, in de one bij one 2D tot 6D en Russian volume wimperextensons dan is deze opleiding een must voor jou. Jolange-opleidingen in Rotterdam.

Beauty Opleiding Wenkbrauwextensions 3D

Volle wenkbrauwen wie wil dat nou niet. Met behulp van wenkbrauw extensions worden de wenkbrauwen weer voller en zelf kan je een gehele andere wenkbrauwvorm maken. Jolange –opleidingen in Rotterdam

Beauty Opleiding Tandkristallen

Opleidingsinstituut Jolange biedt verkorte opleidingen en cursussen op het gebied van beauty-opleidingen, onder leiding van ervaren en praktijkgerichte leerkrachten.

Beauty Opleiding Tanden Bleken

Opleidingsinstituut Jolange biedt verkorte opleidingen en cursussen op het gebied van beauty-opleidingen, onder leiding van ervaren en praktijkgerichte leerkrachten.

Opleiding ondernemersvaardigheden met (deel) certificaat

Om een bedrijf in hair beauty of wellness succesvol te laten worden, heb je als ondernemer kennis en vaardigheden nodig. Tijdens deze opleiding ondernemersvaardigheden leer je verschillende aspecten van het zelfstandig ondernemerschap.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.