Schoonheidsmythes – Fabels & Feiten

True or false? In de loop der jaren zijn er verschillende mythes ontstaan over schoonheid en verzorging. Fabeltjes die vaak voor waarheid worden gezien, maar waar nooit bewijs voor is gevonden. In deze blog zullen we schoonheidsmythes onder de loep nemen, feiten en fabels scheiden, en vertellen we je vooral ook wat wél werkt!


 
Mythe 1: “Anti-aging crèmes kunnen rimpels volledig verwijderen”

Veel mensen hopen op een magische oplossing om rimpels volledig te laten verdwijnen. Hoewel anti-aging crèmes en serums zeker kunnen helpen om de tekenen van veroudering te verminderen kunnen ze rimpels niet volledig laten verdwijnen. Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden en kunnen helaas niet alleen door een crème te smeren verdwijnen.

Wat werkt wel?
Als je op zoek bent naar een niet-chirurgische methode om toch de huid te verjongen, dan is een HIFU behandeling een goede optie. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Deze behandeling stimuleert de huid, fibroblasten en bevordert het regeneratievermogen van de huid. Ook activeert het de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen, waardoor de huid in korte tijd verjongd en verstrakt wordt. Je volgt de opleiding HIFU Anti-Aging al binnen één dag bij Jolange Opleidingen!

 

Mythe 2: “Een bruin kleurtje is altijd gezond”

Een gebruinde huid wordt vaak gezien als een teken van gezondheid en aantrekkelijkheid. Maar blootstelling aan de zon zonder bescherming kan leiden tot vroegtijdige veroudering en verhoogt het risico op huidkanker. Een bruin kleurtje mag er dan wel heel goed uitzien, het is belangrijk om verstandig om te gaan met zonneblootstelling en zonnebrandcrème te gebruiken.

Wat werkt wel?
BB Glow is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering. Het BB Glow serum geeft de huid een mooie egale teint en natuurlijke glans, zonder lang in de zon te hoeven liggen. De semi-permanente BB Glow foundation kan de huid zelfs een tint lichter of donkerder maken, waardoor er helemaal geen foundation meer nodig is! Je volgt de opleiding BB Glow al binnen één dag bij Jolange Opleidingen!

 
Mythe 3: “Meer make-up verbergt onvolkomenheden beter”

Sommige mensen geloven dat het aanbrengen van een dikke laag make-up de beste manier is om onvolkomenheden, zoals acne te verbergen. In werkelijkheid kan te veel make-up de poriën verstoppen en de huid nog verder irriteren.

Wat werkt wel?
Tijdens de opleiding Acne bij Jolange Opleidingen leer je om acne op een verantwoorde manier te behandelen. Acne behandelingen hebben als doel om onzuiverheden van de huid te bestrijden en huidbeschadigingen te voorkomen. Zodat de huid niet meer verborgen hoeft te worden, maar weer kan stralen!

Deel dit bericht: