Prachtige wimpers zonder extensions!

Wie wilt het nou niet? Elke dag prachtige, volle en lange wimpers zónder mascara! De welbekende manier hiervoor zijn natuurlijk wimperextensions, maar wist je dat je dit ook kan bereiken met een lash volume lift behandeling? Wil je weten hoe deze behandeling werkt en wat de voordelen ervan zijn? Lees dan gauw verder…


 
Lash Volume Lift

Bij de Lash Volume Lift worden de natuurlijke wimpers gekruld. Daarnaast worden de wimpers ook gelift, waardoor ze er langer en voller uitzien. Dit gebeurt door het gebruik van siliconen pads, zodat alle wimperhaartjes behandeld kunnen worden. De behandeling geeft je een wijder ogende en vooral sprekende blik. Dat wil toch iedereen!

 
De voordelen op een rij

Voor klanten die allergisch zijn voor wimperextensions of de lijm is lash lifting ideaal! De lash volume lift is namelijk niet schadelijk voor de eigen natuurlijke wimpers. Zo kan je dus langer genieten van een prachtig resultaat (tot wel 9 weken!). Verder hebben de gelifte wimpers geen verdere verzorging nodig. Jouw wimperkrultang en mascara kunnen dus voorlopig in de kast blijven liggen. In de ochtend word je standaard wakker met een geweldige natuurlijke uitstraling, zonder moeite!

 
De behandeling

1. Zorg dat je geen oog make-up op hebt voor de behandeling. De specialist zal de natuurlijke wimpers namelijk goed moeten reinigen voor een betere aansluiting van de vloeistof.

2. Voor de perfecte lift worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Daar worden de natuurlijke wimpers aan bevestigd.

3. Nu is het tijd voor het echte werk. De vloeistof wordt aangebracht en moet 10 tot 15 minuten goed intrekken. Hierna wordt de fixeergel aangebracht op de wimpers met dezelfde inwerktijd.

4. Als finishing touch kan je de specialist vragen om jouw wimpers te verven. Dan hebben je wimpers de perfecte kleur en krul en zijn ze ook nog eens fantastisch gelift.

Kan jij niet wachten om deze behandeling in jouw eigen beauty salon aan te bieden? De actie van deze maand is de opleiding Lash Volume Lift. Schrijf je gehele maand maart in voor de opleiding en start op 16 april voor maar €65!

Deel dit bericht: