OPLEIDING Q SWITCH YAG LASER  MET CERTIFICAAT 

Bij het verwijderen van tatoeages is het Laser apparaat een goede therapie. Het verwijderen hiervan is vakwerk. Binnen een paar seconde zendt de laser een lichtflits uit. De inktdeeltjes die in de huid zijn worden door het licht van de laser geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat de inkt in kleine delen uit elkaar vallen. Deze inktdeeltjes worden door het afweersysteem van het lichaam afgevoerd. Het gaat niet alleen om het verwijderen van tatoeages of pigment. De contra-indicaties zijn erg belangrijk. Zo moet jij onderscheid kunnen maken van huidproblemen en of huidafwijkingen die om medische redenen niet behandeld mogen worden. Volg daarom een opleiding Yag laser bij Jolange-opleidingen.nl

Inhoud permanente make up opleiding Q ND Switch YAG laser:

Zeer praktijkgericht:

 • Huidanalyse o.a. aandoeningen
 • Oppervlakte reinigen
 • Huidverjonging en versteviging
 • Verwijderen o.a. PMU en tattoo
 • Verhelpen o.a. wijnvlekken, pigmentvlekken, couperose, spider naevi, besenreiser en schimmelnagels
 • Analyse o.a. littekens en pigment
 • Acné littekens verminderen
 • Huidverjonging o.a.  carbon maskers
 • Maskers en gezichtspakkingen
 • Instellen Q Switch nd YAG laser
 • Onderscheiden o.a. lenzen en carbonfilter
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Lichte theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis o.a. Primia Cosmetics
 • Hygiëne, Arbo en Milieu
 • Communiceren en adviseren

Gratis opleiding bij afname van het Q switched Yag laser apparaat van de groothandel Derma Codes.

Volg je opleiding bij een erkend instituut!

Kleine groepen vanaf 2 t/m 4 cursisten.

Aanwezig duidelijke theorie en/of instructiefilmpje.

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.00 t/m 15.00 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 6 uur

Circa 6 uur

Thuisstudie praktijk:

Circa 8 uur

Circa 8 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

7 mei,
12 juli of 27 augustus

24 juni,
12 september of 18 november

Kosten vrije instroom:

€ 375,-

€ 375,-

Kosten vaste startdata:

€ 325,-

€ 325,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-3

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Geen vooropleiding nodig
erkend

LaserSkinPatientZ.jpg

OMSCHRIJVING VAN DE OPLEIDING Q SWITCH YAG LASER MET CERTIFICAAT 

De docenten bij Jolange-opleidingen in Rotterdam zijn zeer ervaren en kunnen jou op een professionele manier alles leren over het omgaan met een Q-Switch YAG laser.

Een YAG laser zendt een krachtige, zeer zuivere lichtbundel uit. De energie van deze laserstraal wordt in een donker oppervlak, bijvoorbeeld het bloed van de adertjes, omgezet in warmte, waardoor de bloedvaatjes dicht smelten. Het lichaam ruimt zelf de bloedvaatjes in de weken na de behandeling volledig op. Uiteindelijk blijft er niets meer van over. De huid wordt tijdens de laserbehandeling door een ingenieus koelsysteem beschermd tegen verhitting, zodat deze niet beschadigd wordt.

Het eerste zeer belangrijke punt is de golflengte. Ieder kleur reageert op een bepaalde golflengte. Wanneer jij er met jouw laser naast zit, kan je tot in het oneindige behandelen maar zal het behandelende gebied nooit efficiënt verwijderd worden, of door verkeerd gebruik zal er huidbeschadiging ontstaan! De golflengte wordt in nanometers uitgedrukt. Hoe de golflengte en nanometers zich tot elkaar verhouden wordt tijdens de opleiding Q-switch Yag laser zeer uitgebreid behandeld.


Pigment,  tattoos, wijnvlekken, ouderdomsvlekken, schimmelnagels, couperose verwijderen :

q.jpg

De Q Switch Yag Laser is een goede therapie bij een aantal pigmentstoornissen.
Het verwijderen van tattoos, couperose, wijnvlekken en pigmentvlekken is vakwerk. Je moet niet alleen weten hoe je de vlekken moet behandelen, maar je moet ook weten bij welke pigmentatie je snel resultaat hebt en welke niet geschikt zijn voor Yag-behandeling. Je moet ook een goed onderscheid kunnen maken welke pigmentaties je om medische redenen niet mag behandelen. De Laser opleiding en training zijn hier ook heel belangrijk.


Couperose, beenvaatjes verwijderen met de YAG laser

Bij couperose zijn de kleine bloedvaatjes door de huid van wangen, neus en voorhoofd zichtbaar als fijne rode lijntjes. Couperose is onschuldig en komt voornamelijk voor bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd. 

Veel mensen vinden couperose heel erg vervelend – behalve dat het cosmetisch storend kan zijn, kan couperose ook diverse klachten geven. Bij grote temperatuurverschillen kan het gezicht heel rood worden en heel warm aanvoelen. Door te snel in wisselende temperaturen kan de couperose verergeren. Meestal is couperose een erfelijke aanleg en de sterkte van de vaatwanden of de klant couperose krijgt.

Onderstaande behandeling kan uitgevoerd worden als er bij jouw Q Switch laser een koolstoffilter aanwezig is.

Huidverjonging / acne / littekentjes en schimmelnagels met de koolstoffilter Yaglaser:

Onlangs publiceerde een Nederlandse universiteit een recent onderzoek m.b.t. huidverjonging met de Q Switch Yag laser. Bepaalde warmte, die in de huid met de juiste laser is te bereiken, bouwt o.a. collageen op. Collageen is een eiwit en vormt het steunweefsel van de huid. We verliezen collageen onder invloed van zon (UV), leeftijd en daarmee samenhangend de erfelijke aanleg. Door toevoeging van een carbonmasker wordt de bovenste laag van de huid en diep in de poriën gepeeld. 1 carbon Q Switch Yag-laser behandeling staat voor 8 microdermbrasie behandelingen. Recente onderzoeken laten zien dat de Q Switch Yag laser verbluffende resultaten geeft.
acnebehandeling-1500x530.jpg

De energie van de 1064 nm golflengten wordt bijna niet geabsorbeerd door het water in onze huid. Maar wordt vrijgegeven in de diepe lagen van onze dermis. Waardoor deze golflengten van de Q Switch de talgklieren in ons gelaat opwarmen en doen 'schrikken' en de productie van talg vermindert. Dit resulteert tot goede resultaten op vlak van acne en litteken vermindering. Voor de behandeling huidverbetering, acne, littekens, dient men eerst een koolstofmasker ( Carbon) op het behandelde gebied toe te passen.

Q Switch ND: YAG laser verdwijnen de kalk/schimmelnagels als sneeuw voor de zon.

 kalknagel-voor-na.jpgDoor gebruik van de Q Switch Yaglaser kunnen de schimmelnagels worden behandelen. Niet alleen de schimmelnagel, maar ook de andere nagels op voet of handen moeten behandeld worden. Doordat de Q Switch laser de kalknagels opwarmt, zal de schimmel vernietigd worden.

 

 

 

Wat wordt er verstaan onder opleiding Q-Switch YAG laser

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De Q switch Yag laser behandelingen goed voor te bereiden
 • Je creativiteit in te zetten
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken


Beroepsmogelijkheden

 • Starten van een eigen beauty salon
 • Werkverband aangaan bij een schoonheidssalon
 • Werkzaamheden verrichten bij een beauty/wellness centre 


Voor wie is de opleiding Q-Switch YAG laser

Iedereen vanaf 16 jaar mag deze opleiding volgen.


Modellen

Drie modellen voor tattoos, couperose en huidverbetering. Jolange Opleidingen heeft eventueel een modellenlijst beschikbaar.


Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange-opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

 

Lesdagen

Je kan bij Jolange-opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze opleiding start wekelijks

Dagopleiding: maandag t/m vrijdag
Avondopleiding: maandag of donderdag

Gratis examen

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange-opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist.  Dit kunnen wij doen doordat wij  speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange-opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

 

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Een  Q-Switch YAG laser is ook perfect om jezelf om te scholen tot nagelstyliste. Naast het leren omgaan met de Q-Switch YAG laser kun je bij ons ook terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haarmode en beauty. Na het volgen van een onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen?  Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij Jolange-opleidingen op het juiste adres.

Na je Q-SwitchYAG laser kan je je nog verder specialiseren in bijvoorbeeld:

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure