PERMANENTE MAKE-UP OPLEIDING DONKERE KRINGEN ONDER DE OGEN MET CERTIFICAAT

BB glow  donkere kringen camoufleren valt eigenlijk niet onder permanente make-up, aangezien de techniek met een DermaPen “microneedling” wordt toegepast en het niet diep in de huid gaat. Maar omdat wij  vele vragen krijgen over verwijderen van donkere kringen heeft Jolange-opleidingen besloten, de informatie bij permanente make-up te plaatsen. Donkeren kringen verwijderen met Pmu word het resultaat niet mooi, de pigmenten vallen op ten duur geelkleurig uit. Wat resulteert in een heel onnatuurlijk resultaat, en een heel ontevreden klant.

Jolange-opleidingen geeft de opleiding verwijderen “camoufleren” van donkere kringen in combinatie met de BB foundation en BB glow whitening serum.

Donkeren kringen onder de ogen, is voor vele mensen is dit een frustratie.
Mensen schamen zich, en hun bewegingsvrijheid wordt hierdoor heel beperkt, denk maar eens als zij gaan zwemmen, sauna of sporten. Camouflerende make-up blijft niet zitten en fillers helpen niet altijd voor deze aandoening. Jolange Opleidingen in Rotterdam heeft een speciale techniek uitgevonden binnen de Permanente make-up om deze donkere kringen onder de ogen te camoufleren.

Inhoud medische permanente make-up opleiding Donkere Kringen onder de ogen:

Zeer praktijkgericht:

 • Huidanalyse
 • Luxe behandelingen o.a.
 • gezicht, hals, decolleté en handen
 • Donkere kringen camoufleren 
 • Kleuropbouw bepaling
 • BB glow serum
 • BB glow foundation
 • Reinigen van de huid
 • Peeling
 • Alginaat masker
 • Naaldmodules
 • Dermapen
 • Aanzettechnieken naald
 • Spantechnieken
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Lichte theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis
 • Hygiëne, Arbo en GGD
 • Communiceren en adviseren

Gratis examen. Niet geslaagd? Je kan zonder extra kosten eindeloos herkansen!

Derma Codes de groothandel in Rotterdam voor permanente make-up apparatuur en pigmenten.

Kleine groepen vanaf 2 t/m 4 cursisten.

Aanwezig schriftelijke opleiding en of instructiefilm

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.00 t/m 15.00 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

-

-

Thuisstudie praktijk:

Circa 10 uur

Circa 10 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

16 juli, 2 augustus 
of 23 september

18 juli, 19 augustus,
24 oktober of 
16 december

Kosten vrije instroom:
- Groepsverband:
- Privéopleiding:


€ 350,-
€ 500,-


€ 350,-
€ 500,-

Kosten vaste startdata

€ 250,-

€ 250,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-4

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar 
erkend

 

 

Modellen: 

Je werkt met 2 modellen.

Jolange-opleidingen heeft een modellenlijst beschikbaar, als je daar behoefte aan hebt. Deze kun je na jouw inschrijving per mail aanvragen. Tevens kan je ook een oproep plaatsen op onze Facebook pagina.

 

Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange Opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet of nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

Lesdagen

Je kan bij Jolange Opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze opleiding start wekelijks (1 dag)

Dagopleiding iedere maandag t/m vrijdag

Avondopleiding iedere maandag & donderdag

Gratis examen 

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!


Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange-opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist.  Dit kunnen wij doen doordat wij  speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

 

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Een verkorte pmu wenkbrauwen opleiding is ook perfect om jezelf om te scholen tot allround PMU specialiste. Naast het leren pigmenteren kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haarmode en beauty. Na het volgen van een onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Na deze permanente make-up wenkbrauw opleiding kan je je nog meer specialiseren in bijv:

Opleiding: Nooit Meer Epileren

Opleiding: Q Switch Nd Yag Laser

Opleiding: Permanente Make-Up Opleiding Full lips

 

 

OMSCHRIJVING OPLEIDING DONKERE KRINGEN ONDER DE OGEN MET CERTIFICAAT

De BB glow serums zijn gebaseerd op natuurlijke mineralen en hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en werken huidverbeterend, versterkend, hydrateert, ontstekingsremmend, egaliserend en vermindert het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen. Een ware heropleving voor de huid.

Het serum BB Glow semipermanente foundation wordt huid in de gebracht. Het zorgt voor een natuurlijk mooie egale look die zelf een tint lichter of donkerder kan maken. De klant heeft geen foundation meer nodig, pigmentvlekken en roodheden en donkere kringen rondom de ogen verdwijnen als sneeuw voor de zon wie wil dat nou niet.

Het ontstaan van donkere kringen heeft verschillende oorzaken, daarom is het belangrijk om een degelijke opleiding permanente make-up medisch Donkere Kringen te volgen bij onze ervaren PMU docenten binnen Jolange Opleidingen in Rotterdam.

In de meeste gevallen worden donkere kringen veroorzaakt door bloedvaatjes die doorschemeren door de huid. De huid rondom de ogen is het dunste stukje huid van je lichaam. Het zuurstofarme bloed dat door deze vaatjes loopt geeft de blauwige kleur. Hoe lichter de huid, hoe zichtbaarder de donkere kringen zijn. Andere oorzaken zijn bijvoorbeeld hyperpigmentatie, Melasma (zwangerschapsmasker) of afwijkende botstructuur in de schedel.

Veel mensen hebben last van donkere kringen onder de ogen, en is dus een veelvoorkomend cosmetisch probleem in het aangezicht. Door je te specialiseren in dit onderdeel zal het een ware aanwinst voor je beautysalon/ permanente make-up salon zijn. Binnen de opleiding leer je alles over de huid, huidaandoeningen, pigmentatie technieken, het opbouwen van pigment tot een natuurlijk resultaat en alles wat erbij komt kijken om je klant tevreden de deur uit te laten gaan.

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.