PERMANENTE MAKE-UP OPLEIDING  EYELINERS INFRALASH MET CERTIFICAAT

Wil jij leren hoe je de mooiste eyeliners (infralash) kunt zetten? Volg de opleiding PMU eyeliners infralash en wordt expert in het zetten van eyeliners.

Tijdens deze pmu opleiding eyeliners worden jou de juiste en nieuwste spantechnieken geleerd voor zowel het boven als het onder ooglid om zo fouten te voorkomen. Het zetten van een infralash of een wimperrand vulling is heel delicaat.

Bij Jolange Opleidingen ben je aan het juiste adres wat betreft het kiezen van een professionele vakopleiding permanente make-up. Jolange Opleidingen in Rotterdam is een erkend opleidingsinstituut (CRKBO) en bestaat uit ervaren permanente make-up docenten. 

Inhoud permanente make up opleiding eyeliners Infralash

Zeer praktijkgericht:

 • Huidanalyse o.a. aandoeningen
 • Eyeliners onder en boven o.a. graffic
 • Smalle en brede eyeliners
 • Schaduw techniek
 • Expressieve methode
 • Wimperpigmentatie
 • Implantatietechniek
 • PMU kleur pigment
 • PMU naaldmodules
 • Spantechnieken
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Lichte theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis
 • Hygiëne, Arbo en GGD
 • Communiceren en adviseren

Gratis examen. Niet geslaagd? Je kan zonder extra kosten eindeloos herkansen!

Derma Codes de groothandel in Rotterdam voor permanente make-up apparatuur en pigmenten!

Aanwezig schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

Kleine groepen vanaf 2 t/m 4 cursisten.

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.30 t/m 15.45 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

-

-

Thuisstudie praktijk:

Circa 10 uur

Circa 10 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

22 juli,
23 augustus,
10 september
of 30 oktober

22 augustus, 23 september,
24 oktober
of 25 november

Kosten vrije instroom:
- Groepsverband:
- Privéopleiding:


€ 275,-
€ 500,-


€ 275,-
€ 500,-

Kosten vaste startdata:

€ 225,-

€ 225,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-3

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Met PMU kleurenleer certificaat 

Omschrijving van de opleiding permanente make-up eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen de oogopslag en de uitstraling van de ogen worden aangepast. Het doel van de curs permanente make-up  is om de ooglijn zo mooi mogelijk te laten uitkomen en de ogen te laten spreken zonder dat de klant zich elke dag opnieuw op hoeft te maken.

Wimperpigmentatie geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Het is een fijn lijntje of kleine puntjes tussen de wimpers die benadrukt de wimperlijn en verfraait zowel de kleur als de vorm van de ogen. Door de ooglijn iets breder of verder te laten uitlopen aan de buitenste ooghoek kan men de ogen optisch vergroten. Een ooglijn onderaan die helemaal doorloopt naar de binnenste ooghoek geeft vaak een oog liftend effect. Daarnaast kan er ook een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd met permanente make-up.

Uitleg benamingen eyeliners met permanente make-up.

Infralash, Graficliner en Shadow Sparkling

Infralash ook wel Advanced Eyeliner genoemd: is een super fijn eyeliner lijntje in de wimperrand. Het PMU pigment word tussen de wimperhaartjes in de huid gebracht, De eyeliner is heel erg subtiel en oogt super natuurlijk, waardoor het oog meer spreekt het oog toch iets meer. Infralash kan zowel boven en onder toegepast worden.

Grafic eyeliner:  ultra strakke eyeliner die vanaf de begin ooghoeken van smal naar breed lopen.

Dubbele eyeliners “sparkling eyeliner”:  een eyeliner met meerdere kleuren hierin worden mooie overgangen gecreëerd. Hierdoor krijgt de eyeliner  een sprankelend effect, en accentueert de kleur van de ogen. Er zijn vele mogelijk heden wat betreft kleur en vorm.

Shadow “smudge”” eyeliner:  Smokey eyes dit kan toe gepast in de breedte die de klant wenst.

 

Wat wordt er verstaan onder opleiding eye-liners

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De behandeling voor te bereiden
 • Perfecte eyeliner kunnen plaatsen
 • Je creativiteit in te zetten
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken


Voor wie is de opleiding permanente make-up eye-liner

In principe kan iedereen (vanaf 16 jaar) deze opleiding volgen. Ook voor diegene die een eigen salon willen beginnen is deze permanente make-up opleiding zeer geschikt.


Beroepsmogelijkheden

 • Starten van een eigen permanente make-up studio
 • Werken bij een permanente make-up salon
 • Toevoeging binnen jouw schoonheidssalon


Modellen

Voor deze opleiding heb je 2 modellen nodig. 

Jolange-opleidingen heeft een modellenlijst beschikbaar, als je daar behoefte aan hebt. Deze kun je na jouw inschrijving per mail aanvragen. Tevens kan je ook een oproep plaatsen op onze Facebook pagina.


Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange-opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

 

Lesdagen

Je kan bij Jolange-opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze opleiding start wekelijks (1 dag)

Dagopleiding: maandag t/m vrijdag
Avondopleiding: maandag of donderdag 

 

Gratis examen

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd?
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange-opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist.  Dit kunnen wij doen doordat wij  speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange-opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam


Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Een verkorte pmu eye-liner opleiding is ook perfect om jezelf om te scholen tot allround PMU specialiste. Naast het leren pigemteren kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haarmode en beauty. Na het volgen van een onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Na deze permanente make-up eye-liner opleiding kan je je nog meer specialiseren in bv.

Omschrijving van de opleiding Permanente make-up eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Permanente make-up kan door middel van verschillende kleurstellingen de oogopslag en de uitstraling van de ogen aanpassen. Het doel van de cursus permanente make-up is om de ooglijn zo mooi mogelijk te laten uitkomen en de ogen te laten spreken zonder dat de klant zich elke dag opnieuw op hoeft te maken.

Wimperpigmentatie geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Het zijn fijne lijntjes of kleine puntjes tussen de wimpers die de wimperlijn benadrukken en verfraaien zowel de kleur als de vorm van de ogen. Door de ooglijn iets breder of verder te laten uitlopen aan de buitenste ooghoek kan men de ogen optisch vergroten. Een ooglijn onderaan die helemaal doorloopt naar de binnenste ooghoek geeft vaak een oog liftend effect. Daarnaast kan er ook een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd met permanente make-up.

Onze permanente make-up docenten hebben allen jarenlange ervaring met het zetten van permanente make-up. Door deze ervaring kennen zijn de permanente make-up producten en de bijpassende, beproefde verwerkingsmethoden door en door. Deze ervaring biedt jou en jouw klant de garantie voor optimale kennis en perfecte permanente make-up behandelingen in jouw schoonheidssalon!

Uitleg benamingen eyeliners met permanente make-up:

Infralash, Graficliner, Sparkling en Smokey

Infralash
Ook wel Advanced Eyeliner genoemd: dit is een haarfijn eyeliner lijntje in de wimperrand. Het PMU pigment wordt tussen de wimperhaartjes in de huid aangebracht. De eyeliner is erg subtiel en oogt natuurlijk, waardoor de ogen net iets meer spreken. Infralash kan zowel boven en onder worden toegepast.

Grafic eyeliner
Ultra strakke eyeliner die vanaf de begin ooghoeken van smal naar breed lopen.

Dubbele eyeliners “sparkling” eyeliner  
Een eyeliner met meerdere kleuren hierin worden mooie overgangen gecreëerd. Hierdoor krijgt de eyeliner  een sprankelend effect, en accentueert de kleur van de ogen. Er zijn vele mogelijk heden wat betreft kleur en vorm.

Smokey eyes eyeliner “butterfly” eyeliner
Dit is een zwarte eyeliner aan de onderkant van de ogen. Met bijv. een felle kleur wordt een schaduw tegen de zwarte eyeliner geplaatst. Deze is aan de buitenkant donker en wordt aan de binnenkant lichter en zachter.

erkend

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.