Maak een keuze uit 16 erkende Pedicure/Nagelstylist opleidingen

Opleiding Spoed Pedicure Niveau 3*

Word pedicure in 16 of 29 weken! Met erkend branche diploma op MBO-3 niveau. De opleiding wordt alleen praktijkgericht gegeven. Particuliere versnelde opleiding Pedicure. Na afronding werken in een pedicure praktijk of zelfstandig aan de slag.

Opleiding Pedicure Niveau 3*

Erkend pedicure worden en aansluiten bij ProVoet? Behaal in 24 weken (of 44 avonden) een erkend branchediploma!

Opleiding Spoed Medische Pedicure*

Erkend branchediploma Pedicure behaald op niv -3 niveau? Specialiseer jezelf naar Medische Pedicure op niv-4 niveau. Deze spoed medische pedicure opleiding is met praktijk en theorie. Duur 17 of 31 weken. Kosten verhalen via zorgverzekeraar

Opleiding Pedicure Risicovoet

Geen tijd om de opleiding Medisch Pedicure in één geheel te volgen? Als erkend pedicure met een branchediploma niveau 3 kan je bij Jolange deze opleiding ook als losse onderdelen volgen.

Opleiding Pedicure Specialistische Technieken

Geen tijd om de opleiding Medisch Pedicure in één geheel te volgen? Als erkend pedicure met een branchediploma niveau 3 kan je bij Jolange deze opleiding ook als losse onderdelen volgen.

Pedicure Ondernemersvaardigheden Niveau 3

Om een bedrijf in hair beauty of wellness succesvol te laten worden, heb je als ondernemer kennis en vaardigheden nodig. Tijdens deze opleiding ondernemersvaardigheden leer je verschillende aspecten van het zelfstandig ondernemerschap.

Pedicure Ondernemersvaardigheden Niveau 4

Geen tijd om de opleiding Medisch Pedicure in één geheel te volgen? Als erkend pedicure met een branchediploma niveau 3 kan je bij Jolange deze opleiding ook als losse onderdelen volgen.

Opleiding Basis Voetverzorging

Met deze basis voetverzorgingsopleiding word je zoveel mogelijk gespecialiseerd in diverse pedicurebehandelingen, zodat je uit kunt blinken ten opzichte van de pedicures om jou heen. Behaal in 6 een erkend certificaat. Na afronding kan je als zelfstandig …

Opleiding Allround Voetverzorging

Leer de nieuwste voetverzorgingstechnieken met o.a. cosmetische voet, nagelreparatie french pedicure, gellak, been en voet pakkingen en massages. Behaal in 9 weken een erkend certificaat. Na afronding kan je als zelfstandige aan de slag.

Opleiding Nagelreparatie

Specialisatie opleiding pedicure: Nagelreparatie o.a. Acryl met French pedicure, behandelen nagelproblemen (stoot- of een traumanagel) met certificaat. Duur 2 weken. Praktijkgericht. Na afronding vakkundig voetspecialisatie behandelen.

Opleiding Cosmetische Voet

Je bent een pedicure of bent werkzaam in uiterlijke verzorging en je wilt je verder om in jou beauty/ pedicure salon meer te kunnen bieden. Dan is deze opleiding cosmetische voet perfect voor jouw!

Opleiding Voetreflexologie Basis

Deze unieke voetbehandeling zorgt ervoor dat veel klachten, die te wijten zijn aan slechtwerkende organen of lichaamsweefsels, preventief kunnen worden behandeld. De organen, zenuwen en klieren van het menselijk lichaam zijn namelijk verbonden met reflexg…

Opleiding Laseren van Schimmelnagels

Schimmelnagel ( kalknagel) is aangetast door schimmelinfectie. De perfecte behandeling van schimmelnagels is een laserbehandeling met de Nd:YAG-laser.. Maar wat kan de laser nog meer huidverjonging, acne, pigmentvlekken, couperose, tattoos.

Opleiding Nagelstylist Basis

Je heb iets met kunstnagels en je denk dit is iets voor mij maar je weet het niet zeker. Dan is deze opleiding acryl of gel nagels iets voor jou!. Jolange-opleidingen in Rotterdam de grootste aanbieder.

Opleiding Nagelstylist*

Heb je andere acryl/ gel nagel wensen? Ook dat is mogelijk bij Jolange-opleidingen, vraag naar de mogelijkheden. Jolange-opleidingen de grootste professionele opleider van de Benelux! Waar wij maar al te trots op zijn.

Opleiding Allround Nagelstyliste*

Professionele nagelsalon beginnen dat doe je door een opleiding bij Jolange-opleidingen in Rotterdam te volgen. Nieuwste technieken acryl & gel uit Amerika, leer je de mooiste nagels te plaatsen.

Opleiding Spa Manicure

De opleiding spa manicure kan goed gecombineerd worden met Nail art design, Nagelstylist versneld, Nagelstylist basis enz. Deze nagelstyling opleidingen is een perfecte aanvulling. Jolange-opleidingen