Maak een keuze uit 28 erkende Pedicure/Nagelstylist opleidingen

Allround Pedicure Opleiding

Geen zin in de diploma eisen maar wel het niv 3-4 pedicure Certificaat te halen in een korte tijd. Duur 4 weken. Zelfstandig aan de slag. Maak een gratis afspraak voor een intake of rondleiding bij Jolange-opleidingen in Rotterdam

Opleiding spoed Pedicure Niveau 3*

Particuliere spoed opleiding Pedicure. Word pedicure in 16 of 32 weken! Deze Erkende Diploma Pedicure niv-3 opleiding word alleen praktijkgericht gegeven. Na afronding zelfstandig als pedicure aan de slag.

Opleiding Pedicure Niveau 3*

Op zoek naar een versnelde pedicure opleiding met Erkend Diploma? Deze opleiding pedicure met praktijk en theorie MBO 3- niv leert je de gehele voeten te verzorgen duur 28 of 56 weken. Na afronding zelfstandig aan de slag.

Opleiding Medische Pedicure*

Erkende Pedicure branche Diploma niv-3 behaald? Specialiserend je hoger naar medische pedicure niv-4. Deze medische pedicure opleiding is met praktijk en theorie. Duur 28 of 56 weken. Samenwerken met artsen, podoloog, ziekenhuizen

Opleiding Nagelreparatie*

Werkzaam als pedicure dan is deze opleiding reparatie van de nagel onmisbaar in jouw vakgebied. Perfect voor schimmelnagels, getraumatiseerde nagels, gescheurde nagels, ontbrekende of te ver weggeknipte nagels.

Opleiding Cosmetische Voet

Je bent een pedicure of bent werkzaam in uiterlijke verzorging en je wilt je verder om in jou beauty/ pedicure salon meer te kunnen bieden. Dan is deze opleiding cosmetische voet perfect voor jouw!

Opleiding Laseren van Schimmelnagels

Schimmelnagel ( kalknagel) is aangetast door schimmelinfectie. De perfecte behandeling van schimmelnagels is een laserbehandeling met de Nd:YAG-laser.. Maar wat kan de laser nog meer huidverjonging, acne, pigmentvlekken, couperose, tattoos.

Opleiding Nagelstylist Versneld

Opleidingsinstituut Jolange biedt verkorte opleidingen en cursussen op het gebied van beauty-opleidingen, onder leiding van ervaren en praktijkgerichte leerkrachten.

Opleiding Nagelstylist Basis

Je heb iets met kunstnagels en je denk dit is iets voor mij maar je weet het niet zeker. Dan is deze opleiding acryl of gel nagels iets voor jou!. Jolange-opleidingen in Rotterdam de grootste aanbieder.

Opleiding Nagelstylist*

Heb je andere acryl/ gel nagel wensen? Ook dat is mogelijk bij Jolange-opleidingen, vraag naar de mogelijkheden. Jolange-opleidingen de grootste professionele opleider van de Benulux! Waar wij maar al te trots op zijn.

Opleiding Allround Nagelstyliste*

Professionele nagelsalon beginnen dat doe je door een opleiding bij Jolange-opleidingen in Rotterdam te volgen. Nieuwste technieken acryl & gel uit Amerika, leer je de mooiste nagels te plaatsen.

Opleiding Spa Manicure

De opleiding spa manicure kan goed gecombineerd worden met Nail art design, Nagelstylist versneld, Nagelstylist basis enz. Deze nagelstyling opleidingen is een perfecte aanvulling. Jolange-opleidingen

Opleiding Nagels Frezen

Jolange-opleidingen in Rotterdam kan de cursus Nagels & eelt Frezen ook aanbieden aan de basispedicure die meer beheersing over haar freesapparaat wil hebben. Vraag naar de mogelijkheden.

Opleiding Sjabloon Nagels

Je bent een nagelstyliste en je wilt je kennis en vaardigheden verder uitbreiden. Tijdens de opleiding bij Jolange Sjablonen leer je de gemakkelijkste en nieuwste technieken uit Amerika voor acryl of gelnagels

Opleiding Stiletto Nagels

Deze opleiding voor de nagelstyliste die de nieuwste nail trends van dit moment wil kunnen leren. Van stiletto nagels, almond shape tot edge nagels. Verhoog je omzet je omzet als nagelstyliste!

Opleiding Nail Art/Design

Nail-art is steeds populairder. Steeds meer nagelstylisten specialiseren zich tot ware artiesten! Nail-art. Vele gingen jouw al voor bij Jolange-opleidingen in R.Dam . www.facebook.com/Jolange.Derma

Opleiding Bruidsnagels

Bruidsnagels is dus heel iets anders dan Nail-Art & Nail design! Jolange-opleidingen leert jouw de mooiste en nieuwste kneepjes van bruidsnagels acryl of gel. Leer van de beste opleider in Rotterdam.

Nail Art One Stroke

Heb je andere nagel wensen? Ook dat is mogelijk bij Jolange-opleidingen, vraag naar de mogelijkheden. Jolange-opleidingen de grootste professionele opleider van de Benulux! Waar wij maar al te trots op zijn.

Nail Art Fantasy Nails

Een nagelstyliste zonderkennis van nail art, is haast niet meer voortestellen. Jolange-opleidingen in Rotterdam geeft deze unieke opleiding fantasy nail art met uiteraard de nieuwste technieken.

Nail art Acryl Flower Design 3D

Jolange-opleidingen in Rotterdam bied een diversiteit aan opleidingen in schoonheidsspecialsite. (medische) pedicure, permanente make-up, visagie, kappersopleidingen. Onze docenten zijn certificeert.

Opleiding ondernemersvaardigheden met (deel) certificaat

Om een bedrijf in hair beauty of wellness succesvol te laten worden, heb je als ondernemer kennis en vaardigheden nodig. Tijdens deze opleiding ondernemersvaardigheden leer je verschillende aspecten van het zelfstandig ondernemerschap.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.