Maak een keuze uit 28 erkende Pedicure/Nagelstylist opleidingen

Allround Pedicure Opleiding

Wil je snel als zelfstandige pedicure of een pedicure praktijk beginnen, verkorte opleiding pedicure met certificaat. Maak een gratis afspraak voor een intake of rondleiding bij Jolange-opleidingen in Rotterdam

Opleiding spoed Pedicure Niveau 3*

Word pedicure in 16 weken of 32 avonden, deze spoed opleiding voetverzorging met branche diploma pedicure word alleen praktijkgericht gegeven. Jolange-opleidingen in Rotterdam.

Opleiding Pedicure Niveau 3*

Versnelde pedicure opleiding, dagopleiding duurt een half jaar en de avondopleiding 1 jaar. Deze pedicureopleiding word verzorgt met een uitgebreide theorie en praktijk. Volg je opleiding voetverzorging bij een erkende opleidingsinstituut.

Opleiding Medische Pedicure*

Na het behalen van jouw pedicure branche diploma niveau 3, kan je verder specialiseren naar pedicure niveau 4. Wij bieden opleidingen cursussen visagie, schoonheidsspecialiste, massages, kappersopleidingen, permanente make-up, piercer, tatoeëren.

Opleiding Nagelbeugeltechnieken*

Jolange- opleidingen biedt opleidingen en cursussen met pedicure certificaat of een pedicure branche diploma, heb je geen idee wat voor jou het beste is. Maak een afspraak en praat met onze deskundige voor jou toekomst.

Opleiding Nagelreparatie*

Werkzaam als pedicure dan is deze opleiding reparatie van de nagel onmisbaar in jouw vakgebied. Perfect voor schimmelnagels, getraumatiseerde nagels, gescheurde nagels, ontbrekende of te ver weggeknipte nagels.

Opleiding Ortheses*

Jolange-opleidingen professionele begeleiding in opleidingen en cursussen in schoonheidsspecialsite, pedicure, visagie, permanente make-up, kappersopleidingen. Gratis intake en rondleiding maak een afspraak

Opleiding Risicovoeten*

Jolange-opleidingen in Rotterdam verzorgt de opleiding risicovoeten. Patiënten die onder risicovoet vallen zijn diabeten, reuma patiënten, spastische voet of verwaarloosde voeten.

Opleiding Schimmeldiagnostiek*

Schimmeldiagnostiek vergroot niet alleen de professionaliteit van voetverzorgers, maar biedt hen ook de nodige zekerheid op het gebied van huid- en nagelschimmels. Volg je opleiding bij een gecertificeerde school.

Opleiding Wratten/Eczeem/Psoriasis*

Tijdens deze medische pedicure opleiding in Rotterdam leer je als pedicure wratten, eczeem of psoriasis te herkennen. Deze voet aandoeningen kom je regelmatig tegen in de pedicurepraktijk.

Opleiding Antidruktechnieken*

Tijdens deze medische pedicure opleiding in Rotterdam leer je als pedicure wratten, eczeem of psoriasis te herkennen. Deze voet aandoeningen kom je regelmatig tegen in de pedicurepraktijk.

Opleiding Cosmetische Voet

Je bent een pedicure of bent werkzaam in uiterlijke verzorging en je wilt je verder om in jou beauty/ pedicure salon meer te kunnen bieden. Dan is deze opleiding cosmetische voet perfect voor jouw!

Opleiding Detox & Paraffine

Jolange-opleidingen de grootse van de Benelux. Wij bieden opleidingen & cursussen visagie, pedicure, schoonheidsspecialiste, kappersopleidingen, permanente make-up, massages, piercer, tatoeëren.

Opleiding Laseren van Schimmelnagels

Schimmelnagel ( kalknagel) is aangetast door schimmelinfectie. De perfecte behandeling van schimmelnagels is een laserbehandeling met de Nd:YAG-laser.. Maar wat kan de laser nog meer huidverjonging, acne, pigmentvlekken, couperose, tattoos.

Opleiding Nail Art Teennagels

Creatief bezig zijn en je heb wat met uiterlijke verzorging? Dan is de opleiding nail art op de teennagels iets voor jou. Jolange-opleidingen volgt de nieuwste trend nauw op de voet.

Opleiding Nagelstylist Versneld

Opleidingsinstituut Jolange biedt verkorte opleidingen en cursussen op het gebied van beauty-opleidingen, onder leiding van ervaren en praktijkgerichte leerkrachten.

Opleiding Nagelstylist Basis

Je heb iets met kunstnagels en je denk dit is iets voor mij maar je weet het niet zeker. Dan is deze opleiding acryl of gel nagels iets voor jou!. Jolange-opleidingen in Rotterdam de grootste aanbieder.

Opleiding Nagelstylist*

Heb je andere acryl/ gel nagel wensen? Ook dat is mogelijk bij Jolange-opleidingen, vraag naar de mogelijkheden. Jolange-opleidingen de grootste professionele opleider van de Benulux! Waar wij maar al te trots op zijn.

Opleiding Allround Nagelstyliste*

Professionele nagelsalon beginnen dat doe je door een opleiding bij Jolange-opleidingen in Rotterdam te volgen. Nieuwste technieken acryl & gel uit Amerika, leer je de mooiste nagels te plaatsen.

Opleiding Spa Manicure

De opleiding spa manicure kan goed gecombineerd worden met Nail art design, Nagelstylist versneld, Nagelstylist basis enz. Deze nagelstyling opleidingen is een perfecte aanvulling. Jolange-opleidingen

Opleiding Nagels Frezen

Jolange-opleidingen in Rotterdam kan de cursus Nagels & eelt Frezen ook aanbieden aan de basispedicure die meer beheersing over haar freesapparaat wil hebben. Vraag naar de mogelijkheden.

Opleiding Sjabloon Nagels

Je bent een nagelstyliste en je wilt je kennis en vaardigheden verder uitbreiden. Tijdens de opleiding bij Jolange Sjablonen leer je de gemakkelijkste en nieuwste technieken uit Amerika voor acryl of gelnagels

Opleiding Stiletto Nagels

Deze opleiding voor de nagelstyliste die de nieuwste nail trends van dit moment wil kunnen leren. Van stiletto nagels, almond shape tot edge nagels. Verhoog je omzet je omzet als nagelstyliste!

Opleiding Nail Art/Design

Nail-art is steeds populairder. Steeds meer nagelstylisten specialiseren zich tot ware artiesten! Nail-art. Vele gingen jouw al voor bij Jolange-opleidingen in R.Dam . www.facebook.com/Jolange.Derma

Opleiding Bruidsnagels

Bruidsnagels is dus heel iets anders dan Nail-Art & Nail design! Jolange-opleidingen leert jouw de mooiste en nieuwste kneepjes van bruidsnagels acryl of gel. Leer van de beste opleider in Rotterdam.

Nail Art One Stroke

Heb je andere nagel wensen? Ook dat is mogelijk bij Jolange-opleidingen, vraag naar de mogelijkheden. Jolange-opleidingen de grootste professionele opleider van de Benulux! Waar wij maar al te trots op zijn.

Nail Art Fantasy Nails

Een nagelstyliste zonderkennis van nail art, is haast niet meer voortestellen. Jolange-opleidingen in Rotterdam geeft deze unieke opleiding fantasy nail art met uiteraard de nieuwste technieken.

Nail art Acryl Flower Design 3D

Jolange-opleidingen in Rotterdam bied een diversiteit aan opleidingen in schoonheidsspecialsite. (medische) pedicure, permanente make-up, visagie, kappersopleidingen. Onze docenten zijn certificeert.

Opleiding ondernemersvaardigheden met (deel) certificaat

Om een bedrijf in hair beauty of wellness succesvol te laten worden, heb je als ondernemer kennis en vaardigheden nodig. Tijdens deze opleiding ondernemersvaardigheden leer je verschillende aspecten van het zelfstandig ondernemerschap.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.