Medisch Huidexpert

Medisch Huidexpert | Certificaat

Glowing Skin is always on trend! De Medische Huidexpert opleiding bij Jolange Opleidingen is dé term voor Cosmeceuticals & Nutricosmetics! Maar wat zijn Cosmeceuticals & Nutricosmetics nu eigenlijk en waarom zijn deze powerhouses essentieel voor de huid? We leggen het even voor je uit: Cosmeceuticals zijn de actieve ingrediënten in huidverzorgings-producten die huidproblemen veel effectiever aanpakken dan de gewone cosmetica. Bomvol met actieve ingrediënten, zijn ze de game-changers van de beauty scene. En als je dit combineert met Nutricosmetics (oftewel voedingssupplementen die de huid van binnenuit een boost te geven), is het dé way om elk huidtype te laten shinen. We’ve got your attention now, don’t we?! Lees snel verder wat deze opleiding precies voor jouw business kan betekenen.

Wat leer je?

Jij duikt diep in de specifieke kennis van huidverjonging & huidproblemen, waaronder pigmentatie, huidveroudering, rosacea & couperose, psoriasis, eczeem en schimmelinfecties en leert verbindingen te maken welke actieve ingrediënten in cosmetica producten bijdragen aan huidverbetering. Wet- en regelgeving omtrent cosmetica, zoals de INCI-namen, zal voor jou straks volledig bekend terrein zijn. Welke voedingstoffen zoals antioxidanten of vitamines zorgen ervoor dat deze actieve ingrediënten beter worden opgenomen? Na deze opleiding weet jij alles over macro en micronutriënten en ben je op de hoogte van de laatste medisch wetenschappelijke studies op het gebied van huidverzorging. Een gezonde frisse huid van binnen en buiten, daar ligt jouw focus en deze zet jij in de spotlight! But thats’s not all! Wat dacht je fotobiodynamische therapie die wordt toegepast voor de behandeling van specifieke huidaandoeningen, zoals actinische keratose of acne. Ready to elevate your skills? Meer weten, bekijk snel het lesprogramma.

Practice makes perfect

Deze zeer praktijkgerichte opleiding skinexpert is klassikaal! Want wij raden Online of E-learning ten zeerste af! Voelen, proeven en ervaren, dat is wat jij nodig hebt! En dat kan niet online! Met 20 jaar ervaring weten we precies wat jij nodig hebt. Wij hebben niet voor niets alle erkenningen! We zijn groot voorstander van praktijkgericht leren, maar begrijpen ook dat theorie onmisbaar is. Daarom hebben we de theorie zo compact mogelijk gemaakt en geven wij casus-gericht les zodat je in aanraking komt met hedendaagse situaties vanuit de praktijk. Na inschrijving kun je de lesboeken vrijwel direct downloaden, zodat je de theorie comfortabel thuis kunt bestuderen. Slim en tijdbesparend, want time is money! Thuis of in jouw beautykliniek oefenen met een lespakket van groothandel Derma Codes is een must om met vertrouwen jouw huidexpert certificaat te behalen. Bij Jolange Opleidingen krijg je les van echte professionals uit het schoonheidsvak. We hanteren een speciaal ontwikkeld lesprogramma om jou naar de top te brengen. Ready to shine!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Casus gerichte leermethode 
Samenwerking met Groothandel Derma Codes
Erkend certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Niet geslaagd, gratis herexamen
Geen inschrijfkosten

Dit wil je niet…

❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen erkend certificaat
❌ Niet geslaagd? Geen diploma
❌ Onnodige inschrijfkosten