Masterclass Beauty Apparatuur

Masterclass Beauty Apparatuur | Certificaat

It’s your lucky day! Jolange Opleidingen is dé voorloper op het gebied van beauty apparatuur en Energy Based Devices. Onze opleiding Masterclass Beauty Apparatuur tilt jouw beautysalon naar een hoger level. Kies voor kwaliteit waarbij je de gehele dag 95% praktijkles krijgt op hoog niveau. Je krijgt les in kleine groepen, zodat wij aan iedere cursist voldoende aandacht kunnen geven. En daarnaast zijn wij ook nog eens heel betaalbaar. Geloof je het niet? Neem eens een kijkje bij onze recensies. Deze zijn 100% onafhankelijk en eerlijk, dus je leest hier echt alles: the good and the bad. Klaar met je opleiding en heb je je certificaat niet in één keer gehaald? Dan krijg je een gratis herkansing, on the house! Dat is waarom je kiest voor Jolange Opleidingen.

Wat leer je?

Je start deze opleiding met de modules ‘Dermatologie’ en ‘Apparatuur-veiligheid’. Dit vormt jouw basis voor de rest van de opleiding. Daarna leer je in deze uitgebreide Masterclass technieken zoals HIFU (ook wel een facelift zonder operatie genoemd), microneedling en hydrodermabrasie. Verder komen de meest populaire afslanktechnieken aan bod. Denk hierbij aan EM Sculpting, Cryolipolyse en Cavitatie. Van alles over apparatuur-veiligheid tot verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen met een dermapen, radiofrequentie, thermocoagulatie and lots more! Na het afronden van de opleiding Masterclass Beauty Apparatuur ben jij in staat om de beste behandelingen uit te voeren! Meer weten over alles wat je tijdens deze Masterclass leert? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Are you ready?

Get ready voor de beste lessen en de snelste resultaten! In 8 weken jouw erkende certificaat behalen? Wij maken het mogelijk. Jolange Opleidingen biedt kwaliteit en vormt zich naar jouw behoeften en niveau. Doordat wij de klassen klein houden krijg je namelijk volop persoonlijke aandacht van onze ervaren beautydocenten. Alle ruimte voor passende opdrachten en het stellen van vragen. That’s how we roll!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Theorieboek inbegrepen t.w.v. €264,30
Inclusief gebruik van apparatuur
Professioneel certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met gediplomeerde docenten 
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Online support

Dit wil je niet…

❌ Geen lesboeken
❌ Hoge kosten door huur of koop apparatuur
❌ Geen erkend leerbedrijf 
❌ Les in een salon, geen gediplomeerde docenten
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen online support