Anti-aging

Opleiding Anti-aging | Diploma

Ontdek de fascinerende wereld van Anti-aging bij Jolange Opleidingen! Als gedreven schoonheidsspecialiste op niveau 3 ben jij klaar om naar het volgende niveau te stappen in huidverjonging. Onze opleiding is volledig gericht op anti-aging en huidverbeterende behandelingen. Bij Jolange Opleidingen begrijpen we dat jouw zoektocht naar een eerlijke, betaalbare en erkende Specialisatie Anti-aging niveau 4 van groot belang is. Met deze specialisatie kun je je aansluiten bij Anbos. Dompel jouw toekomstige klanten onder in the fountain of youth! Ontdek de volledige inhoud van onze anti-aging opleiding. Let’s take a walk into a more youthful future!

Wat leer je?

Specialiseer je in het optimaliseren van de huidstructuur tot het aanpakken van specifieke huidaandoeningen. Het wordt een avontuur waarbij je niet alleen leert, maar ook de kunst van het transformeren van de huid en het haar onder de knie krijgt. Door dieptereiniging te combineren met esthetische therapieën zoals chemische peeling, fruitzuren en enzymatische peelings, creëer je een verkwikkende ervaring voor de klant, vergelijkbaar met een 5-sterren wellness-ervaring. Daarnaast worden vaardigheden aangeleerd voor gelaatsbehandelingen met de nieuwste beauty apparatuur van Groothandel Derma Codes, zoals microneedling, microdermabrasie, elektrostimulatie/kinesiebehandeling en andere magische skinapparatuur-boosters. Je legt ook de focus op het verbeteren en behandelen van specifieke huidaandoeningen, waaronder teleangiëctastieën, littekens, vocht onder de ogen, hyper-/hypopigmentatie, grove poriën, met als ultiem doel betoverende resultaten te bereiken. Dit wordt verder versterkt met diverse betoverende massagetechnieken, waaronder cupping, bindweefsel- en pincementmassage, buccal massage en shiatsu face-lift massage. Wil je meer weten? Zie onze lesinhoud.

Ready in a flash

Check this out! Bij Jolange Opleidingen fixen we dat erkende specialisatiediploma Anti-Aging voor jou in no time! In slechts 4 weken ben jij daar, maar hoe dan? Geen gepruts met oefenen op je medecursisten hier. Dat zie je vaak bij andere opleiders waardoor jij kostbare tijd moet inleveren. Bij Jolange Opleidingen krijg jij keiharde topkwaliteit lesuren van professionele docenten voor jouw money & time. Dit is waar het om draait! Theorie? Die knal je er thuis in zodat jij meer tijd in de praktijk hebt om de anti-aging behandelingen op modellen uit te voeren. 95% eerlijke praktijkuren! Geen gedoe! Gewoon hands-on diepgaande kennis op de gebieden waar het er écht toe doet. We stomen je niet alleen klaar voor de praktijk maar bereiden je ook specifiek voor op dat felbegeerde branchediploma Anti-Aging niv. 4. Altijd volgens de strakke exameneisen!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Waardevol diploma
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes 
Niet op elkaar oefenen, 95% praktijkuren!
Aansluiten bij ANBOS
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Les in kleine klassen
Geen onnodige inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Geen erkend diploma
❌ Geen aanbod van eigen lespakket
❌ Geen aansluitmogelijkheden bij ANBOS
❌ Op elkaar oefenen, zonde van je lesuren
❌ Geen persoonlijke aandacht
❌ Les in grote klassen
❌ Geen inschrijfkosten