Medisch Schoonheidsspecialist

Medisch Schoonheidsspecialist met erkend branchediploma

“If you know you can do better, then do better!” Dit citaat slaat volledig op onze opleiding Medisch Schoonheidsspecialist. Deze door professionals samengestelde opleiding is dé vervolgopleiding voor Schoonheidsspecialisten. De professionaliteit van jouw schoonheidssalon of huidkliniek valt of staat met de ontwikkeling op jouw vakgebied. Denk hierbij aan ontwikkeling op het gebied van klantadvies, kennis en kunde van specialisaties en succesvol ondernemen.

De opleiding Medisch Schoonheidsspecialist op MBO/HBO-niveau is ontwikkeld voor Schoonheidsspecialisten die hun vak tot in detail willen beheersen en zich continu willen blijven ontwikkelen. Na het volgen van deze opleiding ben je door de opgedane dermatologische kennis in staat om huidproblemen te signaleren en jouw klanten hierover te informeren en adviseren. Je bent expert op het gebied van ingrediënten- en cosmeticaleer en kunt zelfs voedingssupplementen toepassen ter ondersteuning van jouw behandelingen. Ook leer je om jouw bedrijf op het gebied van professioneel en effectief ondernemen te ontwikkelen tot op top niveau!

Naast modules zoals Dermatologie en Cosmeceuticals wordt je opgeleid voor alle specialisaties die in het werkveld van nu voorkomen. Denk hierbij aan het behandelen van acne, signalering van huidkanker, definitieve ontharing middels Laser en IPL, elektrisch ontharen en medische camouflage. Na het afronden van alle modules mag jij jezelf Medisch Schoonheidsspecialist noemen!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. gratis werkmap
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Erkend branchediploma, Jolange is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Samenwerken met zorgverzekeraars

✔ Mogelijkheid tot aansluiten bij Anbos
✔ Online support