Medisch Schoonheidsspecialist niv. 4

Medisch Schoonheidsspecialist Niveau 4 | Diploma

“If you know you can do better, then do better!” Dit citaat slaat volledig op onze opleiding Medische Schoonheidsspecialist Niv. 4. Finally! Een vervolgopleiding voor alle niveau 3 Schoonheidsspecialisten die zich verder willen ontwikkelen. Bij Jolange Opleidingen, in slechts 21 weken, zonder marketing-trucjes, zonder registraties in tientallen verschillende registers en zonder interessantdoenerij: jouw Medische Schoonheidsdiploma behalen! De professionaliteit van jouw schoonheidssalon of huidkliniek valt of staat met de consistente vernieuwing binnen het vakgebied. Denk hierbij aan ontwikkeling op het gebied van klantenadvies, medische kennis, kunde van specialisaties, succesvol ondernemen en samenwerken met zorgverzekeraars en zorgprofessionals. Lange trajecten die vooral tijd en geld kosten en je helemaal niks opleveren? Dit herken jij helaas maar al te goed en daar trap jij niet meer in. Eerlijke lesuren en lesdagen die continue wekelijks plaatsvinden zijn belangrijk om alles goed onder de knie te krijgen. Neem een duik in deze verdiepende opleiding Medisch Schoonheidsspecialiste niv. 4 waarin diverse professionals uit zowel het beauty-vak als de medische-branche een selectie hebben gemaakt van alle belangrijke Schoonheidsspecialisaties vanuit medisch oogpunt. You name it, we got it! Only the best for you!

Wat leer je?

In dit geval is het save to say: Het enige wat in de weg staat tussen jouw droom en de realiteit is: Durven & Doen! Jouw doel is om behandelingen in te zetten vanuit een dermatologisch en medisch oogpunt. Het signaleren en voorkomen van huidkanker, het herkennen en behandelen van huidaandoeningen zoals acne, eczeem en pigmentstoornissen maar ook de geneeskundige voorkoming van het verouderingsproces komen hierbij als eerste aan bod. Als een vis in het water zwem jij door de moderne Anti-Aging behandelingen (voorheen Additioneel behandelingen), specialistische bindweefsel-massagetechnieken en ontharen met laser en licht. Afgewisseld met innovatieve skin-behandelingen zoals Microneedling en het werken met fruitzuren en peelings. Als kers op de taart presenteert Jolange Opleidingen o.a. het verdiepende deelcertificaat: Medisch Huidexpert, waarbij cosmetische ingrediëntenleer en voedingssupplementen aan bod komt. Veel praktijkuren en kleine groepen maken deze bijzondere reis compleet. Ready? We are! Precies weten wat jij tijdens deze opleiding leer kennen en kunnen? Be amazed en check snel het lesprogramma.

Learn from the best?

Jolange Opleidingen schroomt zich niet om te zeggen dat wij de beste opleidingsschool zijn. Dit komt omdat wij 100% weten wat er jouw salon of praktijk speelt. Al onze erkenningen, aansluitingen en onafhankelijke eerlijke recensies liegen daar niet om. How do we do it? Bij Jolange Opleidingen oefen je op modellen zodat je de volledige praktijkuren kunt benutten. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij ook de hoogste slagingspercentage. Are you in? Op deze manier heb jij 95% praktijkles op onze betaalbare beautyschool! We will make you happy!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet op elkaar oefenen, meer praktijkuren en kleine klassen
Samenwerking met Groothandel Derma Codes
Erkenning diploma, aansluiten bij ANBOS
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd, gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen professionele opleider, niet aansluiten bij ANBOS
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen diploma