Medisch Effectief Ondernemen

Opleiding Medisch Effectief Ondernemen | Certificaat

Dare to begin! Effectief, duurzaam en betekenisvol (medisch) ondernemen. Bij Jolange Opleidingen volg je deze 1-daagse opleiding die je volledig klaarstoomt om onderdeel te worden van de medische huidzorg. Het is niet alleen een taak; het is een roeping om de zorg voor medische huidaandoeningen zoals acne, overmatige haargroei, littekenvorming, vaatafwijkingen en diverse huidaandoeningen naadloos te laten verlopen. Wij nodigen de echte huidprofessionals uit voor een nieuwe reis door een wereld waarin samenwerking met zorgverzekeraars, het efficiënt doorverwijzen naar medici en het nauwkeurig bijhouden van behandeldossiers volgens Nederlandse wet- en regelgeving de hoofdrol spelen. Ben jij klaar om je kennis te testen, nieuwe vaardigheden te leren en echt impact te maken? Inpsire yourself and let’s get started.

Wat leer je?

Allereerst staat het begrijpen van de psychologische invloeden die kunnen optreden bij huidcondities centraal. Na de opleiding bij Medisch Effectief Ondernemen van Jolange Opleidingen voer je een intakegesprek waaruit een effectief medisch behandelplan volgt, alsof jij nooit anders hebt gedaan! Jij weet precies welke behandelingen jij als skinexpert zelf kun starten en wanneer je dient door te verwijzen naar huidtherapeuten, artsen of dermatologen. Is that all? No way! Bij Medisch Praktijkbeheer komt nog veel meer kijken om jou bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo dien je een AGB-code aan te vragen om te kunnen declareren bij zorgverzekeraars. Hoe doe je dit en welke voorwaarden worden gehanteerd? Welke AVG-regels hanteer je? Hoe werkt het MDR (Medical Device Regulation) en welke invloed heeft dit voor jouw praktijk? Welke ontwikkelingen en trends zijn er op het gebied van ondernemen in de schoonheidsbranche? Hoe kun je het beste inspelen op regelgeving die binnen deze branche vaak vanuit overheidsniveau en brancheorganisaties wordt bepaald? Je kunt hierbij denken aan belastingvoordelen, BTW vrijstellingen en de Wkkgz. You’ll name it, we’ll tell you! Benieuwd wat je tijdens deze opleidingsdag leert kennen en kunnen, kijk dan snel bij het lesprogramma.

Real time investment

Sure, online les krijgen is populair. Maar niks zo saai als uren naar een beeldscherm staren waarin jou opsommend wordt vertelt wat je allemaal moet doen. Bij Jolange Opleidingen doe wij dit anders. Je wilt interactie met een docent, kunnen sparren met medecursisten en vanuit een inspirerende omgeving les krijgen. Jolange Opleidingen biedt daarom deze real-time klassikale opleiding aan waarin alles visueel wordt gemaakt en er ruimte is voor vragen en creatieve ideeën worden uitgewisseld met mede huidexperts binnen de beautybranche. Tijdens de les wordt er casus-gericht lesgegeven. Dit houdt in dat dat er concrete situaties gebruikt worden als basis voor het leren van alle vaardigheden binnen de medische skincare. De opleiding Medisch Effectief Ondernemen is onderdeel van de opleiding Medisch Schoonheidsspecialiste niv. 4. Momenteel onze nummer 1 opleiding die Schoonheidsspecialisten na het behalen van hun niveau 3 kunnen volgen om zichzelf echt op de markt te zetten als Medisch Huidspecialist.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Veel praktijkuren en kleine klassen
Efficiënte leermethode
Jolange opleidingen is aangesloten bij ANBOS
Persoonlijke begeleiding en benadering 
Makkelijk doorstromen naar vervolgopleidingen

Dit wil je niet…

❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Moeilijk doorheen te komen lesstof
❌ Geen professionele opleider, niet aansluiten bij ANBOS
❌ Standaard lesstof zonder begeleiding
❌ Geen doorstroom mogelijkheden