Antidruk Technieken

Pedicure opleiding Antidruk Technieken met erkend deelcertificaat

De technologie in de pedicurewereld staat niet stil. Daarom ben jij als pedicure bent nooit uitgeleerd. Of je nou een pedicure niveau 3 of 4 bent of jouw KPR punten moet behalen. Kan je bij Jolange Opleidingen terecht om je verder te ontwikkelen in de pedicure branche.

Antidruk technieken aan de voeten lijkt zo eenvoudig, maar heeft een goede vaardigheid en skills nodig. Het is belangrijk om de antidruk /drukverdeling op verschillende plaatsen op de voet goed aan te brengen. Antidruk wordt toegepast om de drukplekken van de voeten en of tenen te ontlasten. 

Heel veel voetproblemen ontstaan door druk en tegendruk. Onze schoenen zijn hier meestal de boosdoener van. Veel patiënten willen hier niet graag naar luisteren en blijven hun schoenen die meestal de knelpunten veroorzaken gewoon dragen.  Na het behalen van jouw deel certificaat Antidruk Technieken heb jij de mogelijkheid om jouw patiënten te helpen met hun pijnlijke drukplekken aan de voeten. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met speciale vilttherapie, fixatie, snelverband, pleisterverband, vilt, fleecy web en silopad.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ KRP punten in aanvraag bij domein voetzorg
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Erkend deelcertificaat
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO en ProCERT geregistreerd