Nagelbeugeltechnieken

Pedicure opleiding | Nagelbeugeltechnieken | Deelcertificaat

De Opleiding Nagelbeugeltechnieken, ook wel bekend als de Orthonoxy technologie, is absoluut onmisbaar in de wereld van de pedicure. Als pedicure is het een echte must om helemaal bij te zijn met de nieuwste nagelbeugeltechnieken – je bent dus altijd in een state of constant learning! Of je nu een pedicure bent op Niveau 3 of 4, of als je je KPR-punten moet scoren: bij Jolange Opleidingen zit je helemaal goed om je skills verder te boosten en uit te breiden.

Wat leer je?

Bij ons leer je de ins en outs van het behandelen van zelfs de meest ingewikkelde teennagels. Met nagelregulatie ontwikkel je de skills om deze uitdagingen te spotten en succesvol aan te pakken. Je duikt volledig in de wereld van maar liefst acht diverse nagelbeugeltechnieken! Denk aan namen zoals Ross Fraser, BS-Spange, stalen veertjes, remaniet draad en combinatiebeugels. Daar waar andere pedicurescholen halt houden, gaan wij verder. Omega-beugels vervaardigen met een orthonoxytang? Pijnlijke nagels zonder druk behandelen? No problem, wij draaien onze hand er niet voor om. We think of everything! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Release the pressure

Jolange staat aan jouw zijde, klaar om samen aan de slag te gaan! Maak je klaar voor een knallende dosis geweldige lessen en razendsnelle resultaten. Onze Nagelbeugeltechnieken cursus duurt slechts 2 weken. Extra lessen zijn overbodig, laten we die tijd en centen liever ergens anders aan besteden. Laten we het simpel houden! Jij begrijpt vast als geen ander dat drie uurtjes dagelijkse les of een opeenvolging van lessen zonder tijd om te oefenen, echt not done is! Jij verdient meer quality time overdag of ‘s avonds om de lesstof te laten bezinken en tussendoor te oefenen voor de volgende les. Bij ons floreren we in kleine klassen, waar persoonlijke aandacht en een zee aan lesuren op je wachten.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Persoonlijke begeleiding in de les
8 nagelbeugeltechnieken in 1 opleiding
Kleine groepen met vakbekwame docenten
Erkend deelcertificaat (erkend door ProVoet)
Aansluiten bij ProVoet
Erkende opleider CRKBO en ProCert geregistreerd

Dit wil je niet…

❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Weinig technieken, achterhaalde werkwijze
❌ Grote groepen en geen praktijk docenten
❌ Geen erkend deelcertificaat
❌ Geen aansluitmogelijkheden bij ProVoet
❌ Geen erkende opleider, geen ProCert registratie