Basis Voetverzorging

Basis voetverzorging | Certificaat

Heb jij altijd gedroomd om aan de slag te gaan als specialist in voetverzorging? Misschien wel met een eigen praktijk in het verschiet? Wij helpen je graag! Bij Jolange Opleidingen in Rotterdam leren we jou hoe je met de juiste kennis en vaardigheden écht het verschil maakt. Door aandacht voor de kwaliteit van de voetbehandeling en door de veiligheid van de klant voorop te zetten, maken we van jou de specialist waar je altijd van droomde! Omdat wij erin geloven dat je het beste leert in de praktijk, werken we direct met eigen modellen. Let’s get to work! Ook zorgen we voor een zorgvuldig samengesteld lespakket, zodat je ook thuis kan oefenen met de beste producten op de markt. Na het volgen van de opleiding Basis Voetverzorging, ga je met een gerust hart aan de slag met jouw klanten. Happy feet, happy people!

Wat leer je?

Het is de bedoeling dat je na de opleiding Basis Voetverzorging zelfverzekerd te werk gaat als specialist. Een correcte voetanalyse is daarom het begin. Met een goed behandelplan ga je vervolgens aan de slag met veilige technieken om wonden te verzorgen, eelt te snijden, ingroeiende nagels te behandelen en de lekkerste voetmassages te geven. Al snel gaan we oefenen met verschillende behandelingen en leren we je handige theorie om verantwoord aan de slag te gaan. Want: safety first! En wat dacht je van het werken met een pedicuremotor of een ultrasoonreiniger? Alles om jouw klant met frisse voetjes en een fijn gevoel naar buiten te laten lopen. Herkennen, behandelen en netjes afwerken. Ben jij ready om de beste te worden in jouw vakgebied? Schrijf je dan nu in voor de Basis Voetverzorging opleiding. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Ben je er klaar voor?

Bij onze Basis Voetverzorging opleiding in Rotterdam werken we onder begeleiding van ervaren docenten met echte modellen. De beste manier om meer praktijkuren te krijgen én beter te leren. Geen saaie theorielessen, maar kleine klassen met veel aandacht voor jouw vaardigheden. En met het zorgvuldig samengestelde lespakket kan je direct thuis aan de slag met het oefenen van jouw skills. Niet geslaagd voor je certificaat? No need to worry. Een gratis herkansing  zit bij de prijs inbegrepen! Na het volgen van deze opleiding ben jij de professional waar de klant naar zoekt. Dus, de enige vraag die we nog hebben: are you ready?

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet op elkaar oefenen, meer lesuren (95% praktijkuren)
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Werkmap en Online Support inbegrepen
Geen inschrijfkosten

Dit wil je niet…

❌ Gemiddeld 50% minder praktijkuren door oefenen op elkaar
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Onnodige inschrijfkosten