Watergolven

Kappersopleiding Watergolven met erkend certificaat

Wie zegt dat watergolven (tijdelijk omvormen) truttig is, heeft het helemaal mis! Watergolven is niet meer weg te denken in de salons van nu. Blow en Dry bars schieten namelijk als paddenstoelen uit de grond. Het concept is simpel een heerlijke hoofdhuidmassage, daarna de krulspelden erin en tot slot lekker een drankje onder de droogkap en de finishing Touch. Een weer een tevreden klant die wekelijks terugkomt in jouw Blow en Dry salon.

De stylingstechnieken die je tijdens deze watergolven opleiding leert, zijn onmisbaar voor jou als je in een hippe Blow en Dry bar wilt gaanwerken of wanneer je voor jezelf wilt gaan beginnen. Je leert de allernieuwste technieken en methodes om de watergolf rollers perfect in het haar te draaien en zo de mooiste haarkapsels te creëren zoals: Glamour waves, Beach waves, of different ways. Tijdens deze opleiding leer je sowieso lekker veel volume in het haar te creëren. Deze opleiding tijdelijk omvormen is zeer praktijkgericht. Hierdoor leer jij in korte tijd het haar om te vormen tot volmaakte watergolven en leer je de mooiste kapsels te creëren en op te steken. Jouw klanten gaan na deze opleiding dus altijd stralend de deur uit!

Jolange Opleidingen merkt dat er veel vraag naar is naar watergolven, omdat watergolven veel steviger is dan alleen föhnen. Sommige haren hebben net iets meer stevigheid nodig. Jouw klanten komen hun haar doen voor een belangrijke meeting, elke week voor hun routine hair-do of gewoon voor een feestje. Zorg dat jij er klaar voor bent met deze opleiding watergolven!

 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Erkend certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Aansluiten bij ANKO
✔ Online Support