Heren Knippen

Kappersopleiding Heren Knippen met erkend certificaat

Wil jij leren knippen of je kan al mannen knippen, maar wil je je nog verder specialiseren? Dat is mogelijk bij Jolange Opleidingen! Je volgt de kappersopleiding op jouw eigen niveau 1x per week. Je hebt namelijk echt een week nodig om jouw geleerde kniptechnieken thuis te oefen. Hierdoor kunnen wij de volgende les gelijk verder met de volgende kappersonderdelen. Een opleiding mannen knippen leer je niet in 5 dagen of 10 avonden. Pas na de 4de lesdag of 6de avondles, begin je pas te begrijpen hoe je het haar moet aansluiten, welk haarkapsel bij de man het beste past en welke kapperstechnieken je moet gebruiken.

Tijdens de opleiding Heren Knippen leer je de nieuwste haartrends en methodes om herenkapsels te creëren. Je leert o.a. (op)knippen, gedekte kapsels, stoere kapsels, fade knippen en het haar snijden. Ook leren we je omgaan met de tondeuse. We gaan aan de slag met het wassen en stylen van heren kapsels, zodat iedere klant met een lach de salon verlaat!

Knippen van mannen leer je onder begeleiding van onze professionele kappersdocenten. Meer weten? Je vindt in het tabblad ‘lesprogramma’. Zorg dat je op een kappersschool les krijgt en niet in een kapperssalon, waar klanten in- en uitlopen. De trainers hebben op deze manier geen tijd voor jou. Kies daarom voor opleiding bij een echte kappersacademie zoals Jolange Opleidingen.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Erkend certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Aansluiten bij ANKO
✔ Online support