Te volgen met STAP-subsidie

Heren Knippen

Kappersopleiding Heren Knippen | Met certificaat

Ben je op zoek naar dé beste opleiding heren knippen? It’s your lucky day. Je hebt ‘m gevonden. Deze populaire opleiding is zo samengesteld dat jij straks alle herenkapsels kunt knippen, stylen en föhnen. Let op! Heren knippen leer je niet is 5 of 8 lessen van maar drie uurtjes. Onze docenten zijn getraind en gediplomeerd om les te geven. Bij ons beland je dus niet in een kapsalon tussen de klanten om les te krijgen. Kies voor persoonlijke aandacht, gegarandeerde kwaliteit en een serieuze carrière in het mooie kappersvak! Jolange Opleidingen is een vakkundig leerbedrijf en CKBRO-geregistreerd. You deserve it! En belangrijker nog: jou toekomstige klanten verdienen het ook.

Wat leer je?

Bij Jolange Opleidingen leer je alles over de nieuwste haartrends en methodes om strakke herenkapsels te creëren. Je leert o.a. (op)knippen, gedekte kapsels, stoere kapsels, fade knippen en het haar snijden. Daarnaast raak je vertrouwd met de tondeuse. Ook leer je speciale technieken voor het haren wassen, klassieke hoofdmassages en het stylen van herenkapsels. Na onze opleiding kun je vol zelfvertrouwen aan de slag en zullen jouw klanten met een big smile uit jouw kappersstoel stappen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Be a true professional!

Believe it or not! In 12 of 21 weken (lesdagen of lesavonden) jouw certificaat behalen? Wij maken het mogelijk. Doordat wij de klassen klein houden, krijg je meer persoonlijke aandacht van onze ervaren docenten en kunnen we het tempo opvoeren. Het theoriegedeelte bereid je zoveel mogelijk thuis voor. Hierdoor is er veel meer tijd voor praktijkuren, maar liefst 95%. Met deze tijdwinst zorgen we ervoor dat jij versnelt de opleiding kan volgen.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Aanschaf startpakket voordelig via Derma Codes
Erkend certificaat
Vakkundig leerbedrijf met gediplomeerde docenten
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen

Andere opleiders:

❌ Geen startpakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider
❌ Les krijgen in een kapsalon, geen gediplomeerde docenten
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat