Haar Föhnen

Kappersopleiding Haar Föhnen | Met certificaat

Believe it or not! In wereldsteden als Londen en New York is het de normaalste zaak van de wereld; een bezoekje aan de Blow Dry Bar. En hoe leuk is het als jij dat ook kan beginnen! Föhnen, stylen en krullen van het haar is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Je dient de basis van het föhnen perfect te hanteren om het haar mooi en lang in model te houden. Zo creëer jij als bruidsspecialist of hairdresser straks de beste technieken op het gebied van krullen en stylen van het haar.

Wat leer je?

Jij gaat aan de slag om Happy Hair te creëren. De basis van een goede behandeling ligt in heerlijke was-technieken en klassieke hoofdmassages. Jij komt daarnaast alles te weten over heatprotection en haarstylingsproducten. Blowout hairstyles voor stijl, golvend of krullend haar? Alle Föhn-technieken komen aan bod om zo klassieke en hippe haarkapsels te maken. Deze opleiding volg je 1x per week. Zo heb jij de ruimte om te oefenen voor de volgende les. Want een workshop Föhnen leer je niet in 1 dag. That’s how we roll! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Take it to the next level

En is dit alles? Zeker niet! Jij gaat tijdens deze opleiding niet alleen aan de slag met de föhn, you move on! Wij leren jou ook het gebruik van stijltangen, krultangen en de diffuser. Hoe Jolange Opleidingen dat doet? That’s easy; het theorie gedeelte leer je thuis en dit scheelt jou aanzienlijk veel tijd. Hierdoor ligt het tempo veel hoger dan bij andere kapperscholen. Ben je geïnteresseerd in deze opleiding omdat je dit wilt gaan toepassen op jouw eigen haar? Ook dan is de opleiding Föhnen the place for you

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Incl. trainingsfilms & Online Support
Eerlijke recensies bij onafhankelijk bureau
Niet geslaagd? Gratis herkansing
CRKBO erkende opleider
Samenwerking met groothandel Derma Codes
Je krijgt van ons…
   Digitaal lesboek & werkmap t.w.v. €18,10

Dit wil je niet…

❌ Excl. Online Support
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen professioneel leerbedrijf
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen digitaal lesboek